Csak én gondolom azt,hogy kellene már hozni egy olyan korlátozást mi szerint;Csak azok,vagy olyan emberek vállalhassanak gyereket,gyerekeket akik alkalmasak rá?
Én megvallom az őszintét,lehet,hogy ez most csúnyán fog hangzani,de megtiltanám az olyan embereknek akik;
Pszichés vagy mentális problémáik vannak, amelyek nincsenek kezelve,esetleg valamilyen komolyabb neurológiai betegségük,rendellenességük van.
Csak azért csinálnak rengeteg gyereket mert kell nekik a támogatás,hogy ebből ők profitáljanak
Fizikai vagy érzelmi vagy verbális bántalmazásra hajlamos emberek akiknek gyenge az idegzete,nincs türelme egy vagy több gyerekhez,hamar indulatossá,erőszakossá válik ami tettlegességig fajulhat,bántalmazó magatartást tanúsít.Illeve akik szeretik megnyomorítani mások lelki világát és az önbecsülésüket.
Akik nem akarnak foglalkozni a gyerekükkel,Akik nárcisztikusak,énközpontúak,csak a saját érdekeiket nézik,ha nem ők irányíthatnak akkor tombolnak,veszélyeztetik a gyerekük életét,nem akarnak foglalkozni a gyerekük fizikális és szellemi fejlődésével,mást sokkal fontosabbnak tartanak mint a saját gyereküket.
Illetve itt az országban levő bizonyos etnikum bizonyos részének akik az alja réteget képviselik,na azoknak főleg megtiltanám,hogy szaporodjanak.
Nyilván jogos a felvetés. Amikor a héten 3. alkalommal látom a hírekben hogy xy agyonverte a kisgyerekét/babájàt mert nem tetszett, nem bírta hogy sír /hisztizik, vagy a tescóban a pcsa üvöltözik és pofozza a 4 évest, mert sír hogy nem kapott csokit, vagy amikor a munkatársam meséli, hogy inkább kocsmázik minthogy hazamenjen, mert idegesítik a gyerekek, akiket elvileg ő is akart,
Megfogalmazódik bennem a kérdés, hogy ezek minek szaporodtak, ha nincs türelmük a gyerekhez, nem bírják idegekkel a hisztit, sírást, vagy hogy foglalkozni kell velük stb.
Én részben pont ezek miatt nem vállalok, mert nem akarok így élni, nem nekem való, és a gyerek életét sem szeretném tönkretenni. Tudatosan ennyit tehetek, szerintem ez a helyes döntés. Mégis sok támadást, beszólást kaptam emiatt. Bár régen még, megleptek ezek a reakciók, már simán a képébe nevetek bárkinek aki önzőnek nevez ezért, vagy valami más negatív megjegyzést tesz.
Sajnos aki biológiailag tud, és akar gyereket bármilyen okból, annak lesz, akár alkalmas rá, akár nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!