Szülnöm kellene? 36/N

Figyelt kérdés
Kb minden ismerősömnek van gyereke a közérzetemben. És hamarosan jön a 20 éves sulis találkozóm is ugyebár. Az osztálytársnőim közül is mind szültek már! Kivéve egy lány és én. Nem is igazán akarok gyereket, mert utálom a kisgyerekeket, de úgy érzem gáz a világ szemében, ha nincs. Szerintetek is? Nem tudom, szüljek? Miről maradok le, ha nem lesz gyerekem? Mert már kezdek kifutni az időből. Én 36 vagyok és az élettársam 42. Szívesen hallgatok tanácsokat, köszi. 36/N

okt. 31. 18:30
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
Én is ezért akartam gyereket,hogy öreg koromban ne legyek egyedül,DE nem azért hogy törölve legyen a fenekem hanem, hogy szerethessek valakit öreg koromban is. Nem az öreg kor miatt akartam gyereket hanem,mert jó elképzelni hogy öreg koromra átjön a lányom és csacsogunk egy jót. Van akinek a karrier a jövő beli álomképe nekem ez,de igen beteges dolog folyton ezzel traktálni a gyereket hogy de jó lesz ha ellátsz engem,az már nem normális.
nov. 6. 15:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!