Hány évesen lenne ideális szülnöm?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, mesterképzésen tanulok. Ősztől szeretnék átmenni levelezőre és elkezdeni dolgozni. (Két évet voltam korábban gyakornok.) Szeretnék minnél hamarabb kisbabát. Mennyit érdemes dolgozni a gyerekvállalás előtt? Nem gáz az egy év leteltével rötön szülni menni? Már ebben az esetben is 25 lennék.2018. jún. 13. 11:12
2/6 anonim válasza:
Annyit érdemes dolgozni, hogy jogosult legyél CSEDRE/GYEDRE.
4/6 anonim válasza:
Ezt te érzed. Meg mindenki maga érzi. Ha csak a kor alapján kellene belőni, biológiailag szerintem 25-28 éves kor a legideálisabb, de sok szempontból nem ilyen egyszerű felelősségteljes gyerekvállalás esetén.
Nekem nem fontos a gyerekvállalás, de ha nagyon akarnék, akkor mindenképp ÉLNÉK előbb egy kicsit, tehát 30 alatt semmiképp nem szülnék. Minek?
Aztán a többi dolog ugye:
-csak saját otthonba
- ha van a megélhetésen és némi szórakozáson kívül havi 100.000 ft fix megtakarításunk és emellé van még 80-100 ezer egy gyerekre biztonsággal
-amikor a párkapcsolati körülményeim ideálisak ehhez= ez mindenkinek mást jelent. Nekem ez minimum 5 éves stabil, boldog házasságnál kezdődik. Soha nem szülnék az épp aktuális pasimnak, csak a férjemnek.
5/6 anonim válasza:
Az sem mindegy, hanyat szeretnel. 27 evesen rogton osszejott a gyerekunk, most 30 evesen mar 1,5 eve nem jon lassan a masodik, pedig meg harmadikat is szeretnenk majd... Ha nem fuggtok teljesen a csed/gyed osszegetol, akkor 1 ev munkavallalas utan en mar szerintem bevallalnam 6 havi felretett penz es:”/vagy olyan rokonok mellett, akik segitenek, ha kell.
6/6 Zsöff85 válasza:
Mondjuk annyit h ne gyesre szülj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!