Szülnöm kellene? 36/N
Ha az élettársaddal eddig nem merült fel a kérdés, akkor gondolom ő nem akar gyereket, ebben az esetben hogy szeretnéd kivitelezni? Azt hazudod, hogy szeded a gyógyszert, közben mégsem? Vagy gondolod, hogy meg tudod győzni azzal a roppant nyomós érvvel, hogy közeledik az osztálytalálkozó? 😀
(Amúgy a párodnak van gyereke? Vagy ő túlélte a saját osztálytalálkozóját gyerektelenként?)
Ezt az élettarsadtól kérdezd meg. Nem mindegy mi mit gondolunk?
En 40 éves koromig haligattam (részbeb rajtam kívulallo okok miatt, részben nem is voltam benne biztos, hogy akarok), én speciel -eddig - nem bántam meg. Sőt. Nagyon örülök. 4 eves a lányom.
De egyáltalán nem tudok konkrétan neked tanacsot adni, hisz nem ismerlek.
"utálom a kisgyerekeket"
Ezek után mi a kérdés?
Ez nem kérdés, csak sima provokáció...
Légyszíves nőjünk már ki abból, hogy a társadalmi elvárásoknak megfelelve szülünk.
Nem, nem kell szülni! Opcionális érzelmi döntés kéne, hogy legyen. Aki nem akar, nem érzi magát késznek rá, az ne tegye. Ha nem szereted a gyerekeket és sajátot sem akarsz, akkor nincs kérdés.
Egyébként meg azzal sincs semmi baj, ha nem szereted a gyerekeket, amíg nem csinálsz egyet és teszed tönkre az életét azzal, hogy nem szereted.
Szerintem teljesen jogos, ha valaki utálja őket, mert hangosak, büdösek, idegesítőek tudnak lenni. Álszent, aki ezt tagadja. Amíg nem bántod őket és távol tartod magad tőlük, addig mi a probléma ezzel, hogy felvállalod? Te legalább őszinte vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!