Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másnál is sír a gyerek ha a...

Másnál is sír a gyerek ha a mamánál/val kell maradni egyéb ok miatt? (Orvos, nagybevasarlas.. stb)

Figyelt kérdés
16 hónapos múlt a kisfiam, nem igazán van mással mint velünk és a mamakkal. Kicsikent nem volt nagyon másra hagyva megoldottunk mindent csak ami nagyon kötelező. Mióta tud jelezni, hogy neki nem tetszik valami üvölt utánunk. Pár óráról van szó. Ahogy belép valaki kapaszkodik belém mintha tudná, hogy elmegyek (akkor is ha nem megyek sehova). Nem is hajlandó mellolem elmenni nehogy lelepjek. Temetőjárás miatt előre félek (nem egy helyre kéne menni), ahova nem vinnem magammal. Már arra is gondoltam itthon gyujtok gyertyát és idén nem megyek ki. Más hogy kezeli ezt? Sose lesz el nélkülem?
okt. 31. 14:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
88%

Igen, én ezt a saját szememmel láttam.

Elküldtek a bölcsiből, mondván, higgyem el, 5 perc alatt meg fog nyugodni, ha nem lát. Nem hittem el, az ablakból leselkedtem. Az a gyerek, aki 3 perce még úgy ordított, hogy taknya-nyála egyben volt, nélkülem magától (!) ment oda játszani a többiek közé, mosolygott, nevetett. Kétszer még ellenőriztem, de mind a két alkalommal ugyanez volt.

okt. 31. 18:26
 22/26 anonim ***** válasza:
48%
Nem mostanában kezdett el járni? Ha igen, akkor lehet akár szeparációs szorongás. Kisfiamnak voltak ilyen időszakai, 2x konkrétan. 1x mikor elkezdett mászni, akkor kb 2-3 hétig tartott. Meg mikor elkezdett járni, akkor 6-8 hetig. Rengeteget játszottam olyan játékokat vele, amivel lehet oldani a szeparációs szorongást. Nekünk segített sokat, bár főleg alvással voltak gondok.
okt. 31. 20:25
 23/26 anonim ***** válasza:
40%
Mi úgy kezeltük, hogy nem tettük ki ennek. Mindenkinek jobb volt. Nem volt olyan hely, ahova ne tudtam volna elmenni vele vagy max. csak az egyikünk ment. Trenírozás nélkül elmúlt magától, később sokkal könnyebb volt. Oviba például 2 nap alatt beszokott, pedig nem volt bölcsis.
okt. 31. 23:01
 24/26 A kérdező kommentje:
13 hónapos korában kezdett próbálkozni járni kb egy másfél hónap kellett hogy biztos legyen magában. Nem vagyok benne biztos hogy szeparacio mivel az apjával is ugyan úgy el van csak valamelyikünk legyen ott. Nem kimondottan csak az én kozelsegem hiányzik neki.
nov. 1. 06:51
 25/26 anonim ***** válasza:

3 éves a kicsi, 5 a nagy.

A kicsit első naptól ott tudom hagyni 1-2órára, ha úgy van. A nagyot 3 éves koráig nem tudtam, mert ordított utánam.

Ott még sosem aludtak.

De mi nagyon ritkán hagytuk ott őket tényleg ha már muszáj volt.

Mi pl bevásárolni, temetőbe simán elvisszük őket az első naptól.

nov. 1. 07:28
 26/26 A kérdező kommentje:
Én is viszem magammal úgy döntöttem alvás után indulunk haza érünk amikor haza érünk. Köszönöm mindenkinek.
nov. 1. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!