Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másnál is sír a gyerek ha a...

Másnál is sír a gyerek ha a mamánál/val kell maradni egyéb ok miatt? (Orvos, nagybevasarlas.. stb)

Figyelt kérdés
16 hónapos múlt a kisfiam, nem igazán van mással mint velünk és a mamakkal. Kicsikent nem volt nagyon másra hagyva megoldottunk mindent csak ami nagyon kötelező. Mióta tud jelezni, hogy neki nem tetszik valami üvölt utánunk. Pár óráról van szó. Ahogy belép valaki kapaszkodik belém mintha tudná, hogy elmegyek (akkor is ha nem megyek sehova). Nem is hajlandó mellolem elmenni nehogy lelepjek. Temetőjárás miatt előre félek (nem egy helyre kéne menni), ahova nem vinnem magammal. Már arra is gondoltam itthon gyujtok gyertyát és idén nem megyek ki. Más hogy kezeli ezt? Sose lesz el nélkülem?
okt. 31. 14:58
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
76%

NEM, nálunk kifejezetten szeret vele is lenni.

Igaz azonban, hogy eddig sem csak velem volt napi 24 órában az év 365 napján, többször volt másokkal is, megszokta, hogy nem csak velem lehet.

okt. 31. 15:04
 2/26 anonim ***** válasza:
90%

A két nagylányom nem sírt, a kisfiam meg igen. 3 éves koráig nem is nagyon aludt ott a mamáknál. A többiek már másfél - 2 évesen is.

Most már 11 éves a fiam is, továbbra is elég anyás, de boldogan megy a mamához, az unokatesókhoz, táborba, max zuhanyozni felejt el... -_-

okt. 31. 15:11
 3/26 anonim ***** válasza:
76%

Nem .

Bemegyünk a mamához, már tipeg is befelé a szobába, az sem érdekli ha el akarunk köszönni tőle

Pedig nem találkoznak gyakran.

okt. 31. 15:11
 4/26 anonim ***** válasza:
17%

"sose lesz el nélkülem?"

Máris meguntad?

Baszki, 16 hónapos, mond ez neked valamit? Egy 16 hónapost nem szoktak itt-ott letenni, még tök kicsi. Mégis mit vértál, hogy majd csendben sakkozik amíg te éled a megszokott életed?

okt. 31. 15:13
 5/26 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam semmit, azt látom csak hogy hiába vigyaznak rá mások akkor se érzi olyan jól magát. Utolsó te minden nap minden órában és percben a gyerekeddel voltál? Nincs olyan hogy muszáj valamit elintézni? Neharagudj de egy gyerekkel nem áll meg az élet szerintem.
okt. 31. 15:26
 6/26 anonim ***** válasza:
87%

#4 az megvan, hogy a kérdező max akkor hagyja ott a gyereket ha bevásárolni megy, esetleg orvoshoz, mivel tudod, az anyáknak is joguk van orvoshoz menni.

Idióta vagy úgy ahogy van

Aki ilyet őr egy tök normális kérdés alá, annak nincsen élete?

Vagy mi??

Esetleg irigy vagy, hogy neked a kis Jucikat huznod kell magaddal akkor is ha szarni mész?

okt. 31. 15:29
 7/26 anonim ***** válasza:
14%
5ös milyen hely az ahova tilos gyereket vinni? Inkább szenvedteted hogy neked kényelmes legyen?
okt. 31. 15:30
 8/26 anonim ***** válasza:
77%

NA megjött az ügyeletes (4-es/7-es) veszekedő lény! Rengeteg kérdéshez ír értelmetlen válaszokat, a lényeg, hogy belekössön mindenkibe és a normális válaszolókkal ellentétes dolgokat állítson.

Kár, hogy nem tiltják.

okt. 31. 15:36
 9/26 A kérdező kommentje:
Na jó hagyjuk ezt a martirkodast. Egy összevissza futkoso kicsit nem viszek magammal egy fertő kórházba ha nem muszáj, nem viszek jogsit hosszabbítani és két hetente nagy bevásárlásra se bocsi mert kész őrület. Ellenben minden másnap ha valami éppen kell kepzeld jön velem a boltba. Ennyire csak megkerhetem a nagymamáját, hogy segítsen.
okt. 31. 15:37
 10/26 anonim ***** válasza:
13%

9es való igaz had üvöltse ki a lelkét az a fránya gyerek kit érdekel ha azt hiszi anyu otthagyja és nem jön érte ezáltal sérül. A lényeg hogy te nyugiban tudj intézkedni.

Nekem nem lenne szívem kínozni csak hogy a magam dolgát megkönnyítsem nem azért szültem.

8as az a normális válasz hogy peersze hagyd ott biztos azért üvölt meg zokog mert olyan jó neki nézni ahogy anyuci otthagyja mikor neki szüksége lenne rá hiába veri az ajtót nem fontos annyira az anyjának hogy azt nézze neki mi a jó, a lényeg hogy anyunak jó legyen, a gyerek meg majd megszokja hogy ennyit ér.

Kérdező, ne aggódj, okosak ők, hamarosan nem fog sírni megtanulja hogy rád nem számíthat.

okt. 31. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!