Hogy telik az őszi szünet 8 év körüli egyke gyerekkel ha egész héten szabin vagy vele?
Jelenleg ma egész nap halloweeni díszeket gyártottunk. Tegnap anyukámnál voltunk. Férjem folyamatosan éjszakás most ketten vagyunk az auti lányommal. Sétáltunk is egy nagyot. Rajzol,barkácsol. Hét közepétől temetőkbe megyünk különböző városokba. Rokonokhoz. Menhelyre is megyünk majd sétáltatni,cicát simogatni. Házi feladat is van,azt is meg kell csinálni. Könyvtárba is megyünk majd. Meg játszóterekre.
Elmegy a hét hamar. Őt le kell foglalni folyamatosan.
Ma csodák palotájában voltunk, holnap sütit sütünk meg könyvtárba megyünk, csütörtökön díszeket készítünk és dekoráljuk a lakást, meg sütünk, csütörtökön ittalvós halloweeni buli lesz, péntek délután vagy a Balatonhoz megyünk le vagy a Normafára sétálni, szombaton múzeum, játszótér és étterem, vasárnap pedig tanulunk, társasozunk, átmegyünk a nagyszülőkhöz, ráhangolódunk a sulikezdésre.
Temetőjárást lerendeztük már nem szeretek akkor menni mikor hatalmas a tömeg
Semmi extra. Nem akarok sok programot bezsúfolni, egyikünk se szereti. A tömeget se. Messzire pedig az apja nélkül nem megyünk.
Ma elbicikliztünk a könyvtárba, kivettünk pár könyvet, s mivel erős volt a szél, a nap hátralévő részében maradtunk itthon. Társasoztunk, olvastunk, az ebéd házhoz jött, egy sütit sütöttünk.
Holnap hasonlóan fog telni. Ha jó idő lesz, kimegyünk a tóhoz megnézni a kacsákat, utána bekuckózunk. Szerdán vagy csütörtökön elmegyünk a nagyihoz macskázni, az apja pénteken is dolgozik, így együtt csak hétvégén leszünk.
Most hétvégén a házit már megcsinálta, kicsit azért még kell tanulni is, de szívesen teszi.
9 éves autista (ezt csak azért írtam oda, hogy lássátok, hogy mennyire mások. Ő ingerkerülő inkább, nyugi kell neki. Ma elolvasta a Misi Mókus felét.)
9 evesem, egyedul nevelem.
Szombaton mig dolgoztam, otthonrol, olvasott.
Vasarnap itt volt egy baratunk, elmentunk a varosba, jatszoterre.
Ma egy oranyira levo nagyvarosban volt program.
A tobbi nap passz …
Nehez egyedul 9 eve … az osszes nap ketten 9 eve. Pár éve volt egy műtétem pár napig a kórházban voltam az hatalmas pihenés volt. Nincs csalad sem aki vigyazna ra, a muteteimet ( amibol sok van sajnos ) baratokkal oldom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!