Nincs lelkiismeretfurdalásotok hogy nem tudtok annyit lenni a gyerekkel amennyit szeretnétek?
8 éves a lányom. 2 évesen ment bölcsibe,én pedig vissza dolgozni. Már vártak s én is vágytam vissza. Szeretem a munkám, jol is fizetnek, számitanak is rám.
Viszont miota sulis lett, nem tudok annyit vele lenni amennyit szeretnék. Gondolok itt a szünetekre. A nyári szünet, 10 hetéböl, 3 volt velem csak,a többi idöt a nagyszülöknél töltötte,mert dolgoznom kellett. Ha beteg is csak 2-3 napot tudok vele otthon lenni,mert nehezen nélkülöznek a munkába.
Most is itt az öszi szünet. Anyukáméknál van,mert én dolgozom. És gyötör a lelkiismeret hogy megint nem én vagyok vele. Megtehetném,de félek hogy ha sokat vagyok távol,kirugnak, illetve a pénz se lenne akkor annyi. Az viszont kell ahhoz hogy azon a szinvonalon éljünk, amit megszoktunk.
Bocs ha hosszu lett,csak jol esett kiirni magambol. A férjem nem ért meg,szerinte ez az élet rendje. Ö is sokat volt a nagyszülöknél,mert a szülei állandoan dolgoztak, s tulélte.
Ki mit gondol erröl? Hogy éli ezt meg?!
Ha nagyobb lesz, még inkább ezt fogod érezni, mert akkor már akkor is inkább a barátait választja majd társaságnak, ha 4lépp ráérnél.
Ha akarod, most kellene kihasználnod az időt. Nem jön vissza. Rövid az élet.
Tudod, 5-s, nem két hét után szokott ez a probléma megjelenni. A Kérdező hat éve nincs a lányával, és most tudatosult benne, hogy úgy száll el a kislány gyerekkora, hogy alig vannak együtt.
Évek szoktak eltelni, mire az ember ezt visszanézve észreveszi. És hogy tud- változtatni, sajnos nem csak rajta múlik. Van, aki nem is akar, mert neki ez így jó, van aki akarna, de nem tud (ennek millió oka lehet), és van, aki olyan szerencsés, hogy tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!