Kis korkülönbséggel gyermekeket vállalók! Hogyan küzdjem le a lelkiismeret-furdalásom a nagyobb gyermekem iránt azért, mert megszületett a kistesója?
Én is éreztem ilyet, leginkább terhesség alatt, meg miután hazajöttünk a kislánnyal a kórházból. Aztán 1-2 hét és megemésztettem, láttam hogy a fiamat nem viselte meg annyira (sőt egyáltalán nem) hogy tesója lett, így azóta nem is rágódom ezen.
Terhesen sokat sírtam ez miatt, nekünk a tesó becsúszott, férjem mindig azzal vígasztalt hogy próbáljam elfogadni a helyzetet, milyen jó lesz 2 picivel, próbáljam nézni a jó oldalát stb... Most 4 hós a pici, 2 éves lesz a nagy, imádják egymást, nem is gondoltam volna hogy már ilyen piciként látszik majd rajtuk a szeretet, öröm nézni, főleg ahogy a kislánynak nyílik ki az értelme, ahogy ránéz a bátyjára...
Kettesben töltött órák ezután is lehetnek majd. Foglalkozz vele sokat.
MINDIG, amikor alszik a pici.
HÁzimunka ráér.
Így nem lesz féltékeny.
Soha nem mondd azt, hogy most nem érek rá, mert a pici...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!