Szoktatok nyáron a gyerekkel tanulni?
Az enyém még csak most fogja kezdeni az elsőt és kíváncsi vagyok ki, hogyan áll ezzel. Mert én több ismerőst is megkérdeztem és két féle meggyőződéssel találkoztam.
Az egyik, hogy szó se lehet róla a nyár az legyen nyár az utolsó percig. A másik meg az, hogy igenis kell különben sokmindent elfelejt.
Arra is kíváncsi lennèk, hogy hányadikba megy a gyerek.
A nyár az szünidő, annyit nem felejt, biztos hogy nem.
Ha nagyobb (gimis) és bukásra áll v bukott akkor viszont mindenképp ill. Akkor én önszorgalomból angoloztam már
Velünk anyám mindenáron akart tanulni nyáron. Annyira mániákus volt, hogy csak rossz emlék fűződik hozzá.
A legnagyobb baromsága az volt, hogy a Kincskereső kisködmönt már 3. osztály előtti nyáron kiolvastatta velem, tanév végén írtunk belőle... Garantált bukás volt.
Én a gyerekemet, ha majd iskolás lesz, nem fogom ilyenekre kényszeríteni.
Emlékszem első utáni nyáron elfelejtettem olvasni, pedig ktűnővel végeztem. Augusztus végén jött rá a tanító keresztanyám. A maradék 1 hétben átvette velem az anyagot. :D
Egyébként utána is kitűnő voltam egészen 10. osztályig.
Az enyém most megy 3.ba, szüksége van/volt a gyakorlásra, az előző szünetben is.
(az of is mondta szülőin, hogy még a nagyobbak is képesek voltak év elején teljes bizonyossággal kijelenteni valamiről, hogy ők azt biztos nem tanulták előző évben! - pedig de., szóval cakk-pakk az egészet elfelejtették)
#8 Ebből látszik, mennyire sikerült elmélyíteni a tudást. Semennyire.
Én nem gyakoroltam a gyerekkel. De hordom őt fejlesztésre, az heti 1 alkalom. Elsős volt, most újra elsős lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!