Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mi van akkor, ha en nem tudok...

Mi van akkor, ha en nem tudok leulni a gyerekkel tanulni?

Figyelt kérdés
1-est fog kapni, es megbukik?

2020. márc. 27. 07:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
38%
Miért ne tudnál? Most ez a kötelességed. Bár lehet meglep, de online oktatás nélkül is le szoktak ülni a szülők tanulni a gyerekkel.
2020. márc. 27. 07:49
 2/19 anonim ***** válasza:
85%
Leül egyedül és tanul.
2020. márc. 27. 07:52
 3/19 anonim ***** válasza:
87%
Vannak akik kisbabát is ellátnak mellette, nem lehet most egyszerű nekik. A gyerek tanul önállóan eddigis úgy volt.
2020. márc. 27. 08:01
 4/19 anonim ***** válasza:
63%
Miért nem tudsz vele legalább minimálisan tanulni? Önállóan tanuljon, amíg nincs kész, nincs játék. Akár dolgozol, akár babád van, napi egy órát rá kell szánni, akár este, hogy leellenőrzöd, meg hétvégén, hogy kikérdezd. Képzeld el, ahol több sulis gyerek van. És igen megbukhat és/vagy annyi hiányzása lesz, hogy évet kell ismételnie.
2020. márc. 27. 08:27
 5/19 anonim ***** válasza:
98%

Azt azért elfelejtitek, hogy normál esetben a gyereknek az iskolában elmagyarázzák a tananyagot, ezért képes utána egyedül megcsinálni a leckét.

Most a magyarázat kimarad, és nem minden szülö van azon a szinten, hogy tanítani is képes a gyereket, sok esetben ö maga sem fogja fel a tananyagok, másrészt úyh elmagyarázni, hogy a gyerek is megértse, nem egyszerü dolog, nem vélelten vannak tanárok!

Kérdezö: ha a gyerek nem tanul, akkor meg fog bukni, szóval vagy szedd össze magad, vagy esetleg kérj segítséget valakitöl, aki segít nektek.

Emellett jó lenne kicsit több infó: mekkora a gyerek, miért nem tanul(tok), és mi a fö problémád?

2020. márc. 27. 09:14
 6/19 Andi80018 ***** válasza:
80%
Hány éves a gyerek, és miért nem tudsz tanulni vele? Írd meg normálisan a kérdésedet. Legalább tanulod a fogalmazást is! :-)
2020. márc. 27. 09:22
 7/19 anonim ***** válasza:
98%
Mi például délután ülünk le tanulni mert a délelőtt pörgősebb. Muszáj leülnöd vele. Nem valószínű, hogy lesz iskola szeptemberig. És ott az egész nyár még. Sokat fognak felejteni. Nyilván nekem nem olyan fegyelmezetten tanul, mint ha a tanárjával az iskolában lenne de legalább valami megragad benne. Reméljük működni fog...
2020. márc. 27. 09:23
 8/19 anonim ***** válasza:
94%

Mi délelőtt tanulunk, 4.-es a lányom, délután udvaron vagyunk.

Kérdező, miért nem tudsz tanulni vele?

Hány éves, dolgozol-e, van kisbaba?

Nincs információ, így tanács se lesz nagyon..

2020. márc. 27. 09:40
 9/19 anonim ***** válasza:
17%
Miindjuk eleve nem értem a problémát. Velem se tanult soha senki és én sem tanultam soha a gyerekemmel.
2020. márc. 27. 11:05
 10/19 anonim ***** válasza:
95%

"Miindjuk eleve nem értem a problémát. Velem se tanult soha senki és én sem tanultam soha a gyerekemmel."

És egyikötök sem járt iskolába, a tanár nem maygarázta el egyikötöknek sem az anyagot!?!?!??!?

2020. márc. 27. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!