Mi van akkor, ha en nem tudok leulni a gyerekkel tanulni?
Azt azért elfelejtitek, hogy normál esetben a gyereknek az iskolában elmagyarázzák a tananyagot, ezért képes utána egyedül megcsinálni a leckét.
Most a magyarázat kimarad, és nem minden szülö van azon a szinten, hogy tanítani is képes a gyereket, sok esetben ö maga sem fogja fel a tananyagok, másrészt úyh elmagyarázni, hogy a gyerek is megértse, nem egyszerü dolog, nem vélelten vannak tanárok!
Kérdezö: ha a gyerek nem tanul, akkor meg fog bukni, szóval vagy szedd össze magad, vagy esetleg kérj segítséget valakitöl, aki segít nektek.
Emellett jó lenne kicsit több infó: mekkora a gyerek, miért nem tanul(tok), és mi a fö problémád?
Mi délelőtt tanulunk, 4.-es a lányom, délután udvaron vagyunk.
Kérdező, miért nem tudsz tanulni vele?
Hány éves, dolgozol-e, van kisbaba?
Nincs információ, így tanács se lesz nagyon..
"Miindjuk eleve nem értem a problémát. Velem se tanult soha senki és én sem tanultam soha a gyerekemmel."
És egyikötök sem járt iskolába, a tanár nem maygarázta el egyikötöknek sem az anyagot!?!?!??!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!