Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mi van akkor, ha en nem tudok...

Mi van akkor, ha en nem tudok leulni a gyerekkel tanulni?

Figyelt kérdés
1-est fog kapni, es megbukik?

2020. márc. 27. 07:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
6%
De, jártunk, a gyerekem jár is. Az én tanáraim 99%-a nem magyarázott, csak a könyvből tanított. A gyerekemnel is iylen a többség. Nem agysebeszet megtanulni az anyagot a konyvekbol,pláne általános iskolában. Max irni es olvasni megtanitanij egy elsost a kihivas, de onnantol megoldja a gyerek egyedul is, ha atlagos kepessegei vannak.
2020. márc. 27. 11:50
 12/19 A kérdező kommentje:
Kulfoldon elunk, dolgozunk, az oktatas nemet nyelven megy, mi angolul sokkal jobban tudunk. A gyerek jobban beszeli a nemetet, mint mi, szoval nincs tul sok eselyunk. Segitseg nincs a karanten miatt.
2020. márc. 27. 13:59
 13/19 anonim ***** válasza:
98%
És csak videón van anyag? Ha van leírva is, olvassátok együtt, a gyerek fordítsa le neked, azzal mindketten tanultok, neki rögzül, te meg a németet.
2020. márc. 27. 14:14
 14/19 anonim ***** válasza:
98%
Ha külföldön éltek, akkor mimóza ennek a magyar oktatáshoz? Honnan tudjuk, hogy ott egyest kap e és megbuktatják e?
2020. márc. 27. 14:28
 15/19 anonim ***** válasza:
87%

"Miért ne tudnál? Most ez a kötelességed. Bár lehet meglep, de online oktatás nélkül is le szoktak ülni a szülők tanulni a gyerekkel."

Mert mondjuk dolgozni kell, és este 5-8 között már nincs szívem sem ezzel nyúzni a gyereket, hogy a napi összes tanórát ekkor pótoljuk.

Nem mindenkinek jár a home office és semmi (értsd: SEMMI) támogatás nem jár a szülőnek, ha csak azért marad otthon, hogy egy kisiskolást "pesztráljon".

2020. márc. 27. 19:12
 16/19 anonim ***** válasza:
93%
Pedig ha nem tanul önállóan, felelősséggel, akkor muszáj akkor is, ha fárasztó, neki meg ezek szerint ott volt az egész nap pihenni. Ez most egy ilyen rendkívüli helyzet, és még ez a jobb, mint ha lemarad és elbutul. (Homeoffice sem annyira egyszerű, ott meg nincs vége 5kor, néha hajnalra vagy éjjelre, hétvégére is jut és egyszerre csinálom a melót, meg terelgetem a gyerekeket tök egyedül. Bár bejárni még rosszabb lenne, mert akkor senki nem vigyázna rájuk.) Kitartást.
2020. márc. 28. 06:53
 17/19 anonim ***** válasza:
30%

"ha nem tanul önállóan, felelősséggel, akkor muszáj akkor is, ha fárasztó, neki meg ezek szerint ott volt az egész nap pihenni"

kicsi, alsós gyerek esetében ez nem így van. Nem tud vele az ember otthon maradni, ügyeletbe viszi, ott nem fognak vele tanulni. Sem ember, sem eszköz. És ettől függetlenül délutánra fáradt lehet, még ha "semmit" nem is csinált.

2020. márc. 28. 11:51
 18/19 anonim ***** válasza:
26%
Akkor ismételjen inkább évet?
2020. márc. 28. 13:12
 19/19 anonim ***** válasza:
22%

Ideje lenne akkor megtanulni neked is németül (ha már az az ország nyelve) és annyi felelöséget vállalni, hogy a gyerekedet nem hanyagolod el a saját lustaságod miatt. (Én szégyellném, ha nem tudnék azon a nyelven, amelyik abban az államban használtos, ahol élek - és én sem MO-on lakom, szóval tudom, miröl beszélek!)

Ugyanis ha a gyerek nem tudja miattad megtanulni az anyagot, akkor meg fogják buktatni, ahhoz, hogy tovább mehessen, teljesítenie kell a köveletményeket.

2020. márc. 28. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!