Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyereknek személyi igazolvány...

Gyereknek személyi igazolvány készítéshez mit kell vinni?

Figyelt kérdés
Gondolok itt bármilyen iratra például.

okt. 23. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Anyakönyvi kivonat, lakcímkártya. Te személyid (vagy jogsid), lakcímkártyád. Régebben mindkét szülő kellett, vagy meghatalmazás a másik szülőtől, most ha jól tudom ezen változtattak és elég az egyikük, de biztosra nem merem mondani.
okt. 23. 20:33
 2/6 anonim ***** válasza:
94%

1, januártól elég egy szülő. Egy hónapja voltam a nagyobbiknak csináltatni, mert lejárt. Tavaly járt le a kicsinek, akkor még kérték a meghatalmazást.

A kellő iratokat jól leírta az első.

Egy fehér textilpelenka jól jöhet, ha még karonülő a gyerek, mert akkor úgy csinálnak fotót, hogy ölbe veszed és a te mellkasod/fejed le van takarva.

okt. 23. 20:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Tolem csak az en szemelyimet kertek, de azert vittem az anyakonyvit is.

Eleg mar egy szulo is, en is egyedul vittem el.

okt. 23. 21:15
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
A gyereket.
okt. 23. 21:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Na, már mindent leírt előttem 1,2,4, amit akartam 😁

Egy fehér textil pelenka is jó, ha baba, de nekünk mintás volt csak, úgyhogy adtak. Lehetőleg próbálj ébrenléti idejében menni. Én nem tudtam, mert út közben mindig alszik. Nem tudtuk felébreszteni sajnos, igy ráírták a kérvényre, hogy nem tudtak jobb képet csinálni a gyermekről😂 Mondták, hogy nem biztos, hogy elfogadják, mert feltétel lenne a nyitott szem, de végül megkaptuk. Persze, ha nem baba, akkor ezek nem érvényesek.

okt. 24. 01:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,óvodás a gyermek. 😊
okt. 24. 17:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!