Mennyire változtatott meg a gyereknevelés? Milyen voltál előtte és milyen vagy most?
8# Én részben egyetértek veled, de nem látom ennyire tragikusnak a helyzetet. Az állapotokat és a begyöpösödött rendszert igen, de szerencsére mi egyelőre nagyon jó tanítókat fogtunk ki és a gyerekeim inkább hulla fáradtan jönnek haza, mint állatként. Bár szerintem ez sem jó és az sem, hogy én pl. emlékszem milyen volt gimiből egyetemre váltani, amikor az embert egy kicsit megcsapja a szabadsàg szele és rájön hogy tulajdonképpen gyűlölte az addigi életét az elvárások miatt. Mindig mindenki azt mondta élvezzem ki, mert milyen nehéz lesz a melós élet... Hát nem tudom. A koránkelést leszámítva nincs bajom a munkás életemmel. :)
Összességében mi megfogadtuk a férjemmel, hogy egy esetben vagyunk hajlandóak külföldre költözni és azok éppen azok az érzések, amiket te megfogalmaztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!