7 gyerekes ismerősnél a férfi nem szeretett védekezni, de baszni igen. Szerencsére a hetedik után elkötötték a nőt, mert amúgy elég rossz körülmények között éltek.
okt. 3. 08:14
3/19 anonim válasza:
Mennyi az a kevés és mennyi az a sok?
Van akinek kettő is sok, van akinek 5 is kevés.
Ez mindenkinek a saját dolga mennyit szül, mennyivel bír el
(Az orrba szájba szexelo, nyomorba szülő párokat most hagyjuk is, ők egy másik kategória)
okt. 3. 08:16
4/19 A kérdező kommentje:
A kérdés arra vonatkozik,hogy tudatosan miért vállalnak annyit.
okt. 3. 08:24
5/19 anonim válasza:
Épp azért írtam, hogy őket most hagyjuk.
Aki keveset vállal az mert annyit bír, aki sokat az meg azért mert nagy családot akar, megteheti hogy annyit vállal stb.
Nem egy nagy atomfizika ez
okt. 3. 08:31
6/19 anonim válasza:
Én 10 hetes terhesen mentem szét a kisfiam (2 éves) apjával, így nyilván esélyem sincs többet vállalni, pedig én utáltam egyke lenni, és mindig úgy képzeltem, hogy minimum 2 gyerekem lesz...
okt. 3. 08:38
7/19 anonim válasza:
Nagyon sajnálom 6-os válaszoló! :(
okt. 3. 08:49
8/19 anonim válasza:
Mindenkinek más a tűrőképessége és az anyagi helyzete.
A férjemmek 5 testvére van. 4 fiú, 1 lány. Soha semmiben nem szenvedtek hiányt. Egyébként nem azért lett 6. hogy hátha kislány lesz. A fiúnak is ugyanúgy örültek volna.
Nekem 2 testvérem van. A 3 sem számít kevésnek manapság. Ennyit szerettek volna a szüleim. Anyagilag és időben is ennyi fért bele.
okt. 3. 08:57
9/19 anonim válasza:
Nálunk azért van 1 gyerek, mert betegen született.
Húgomnak azért van 3, mert jobb az adózás,és elfér annyi. Lehet negyedik is lesz.
Ismerősnek azért van 7, mert imádja a gyerekeket. Nem roma.
okt. 3. 09:15
10/19 anonim válasza:
Nekünk szinte biztos, hogy csak ez az egy lesz. (Ha esetleg becsúszna a közeljövőben egy második, akkor is nagyon meggondolnánk bár szerintem nem tudnánk elvetetni.) Akkor lett volna kettő esetleg, ha nagyobb korkülönbséggel tudtuk volna vállalni, mondjuk 5 év, de mivel 40 évesek vagyunk, így ez esélytelen. Anyagilag szeretnénk amit lehet megadni, és itt nem luxusra gondolok. Illetve én két kisgyerekkel egyszerre nem tudom magam elképzelni. Hát kb.ennyi. Sajnálom azért, hogy nem lesz testvére, mert mi is jóban vagyunk a mieinkkel, de hát persze az nem jelenti feltétlenül azt, hogy ők is jóban lennének.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!