Miben más, ha fiú vagy lány gyermeketek van?
Nem marad le semmiről, akinek csak egy nemű gyereke van.
Nyilván van különbség fiú és lány között, de ugyanúgy van különbség 2 lánytestvér vagy 2 fiútestvér között is.
Nekem a lányom nyugodt természetű, barátságos gyerek volt. Leült rajzolni, gyurmázni, később babázni, játszani.
A fiam is leül, de neki az alapvető igénye a mozgás.
Neki kint kell lenni,neki szaladni kell, neki mászni kell, pakolni, szerelni. Olyan, mint egy kis forgószél. :)
Nekem mindkettő van, és 2 éves korukig kb semmiben nem különbözött, azon kívül, hogy a fiúra fiúsabb ruhát adtam, a lányra meg lányosabbat. Utána kezdték el inkább a nemekre jellemzőbb dolgok érdekelni őket. Persze, más a természetük is, de ez két azonos nemű gyerek esetén is így van. Nálunk is a fiam a higgadtabb, megfontoltabb, simulékonyabb kettejük közül, a kishúga meg a lázadó őskáosz. :D
Ettől függetlenül nem gondolom, hogy bármiről is lemaradna, akinek csak az egyik van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!