Tényleg igaz az, ha a párodnak fiú testvére van nagyobb eséllyel lesz nektek is fiú gyermeketek? (Ha lány tesó van akkor meg lány)
A nagyszüleim anyai oldalról 2 lánynak adtak életet.
Én férfi vagyok, és van 2 nővérem.
Apámnak van egy öccse.
A nagynénim, anyám húgának lett 3 fia.
A nagynénim férjének úgy tudom hogy van egy öccse.
A csaladomban lanyok vannak tobbsegben,leginkabb ahol 3 gyerek van,ott van 1 fiu,aki harmadikkent szuletett. Kivetel az apukam. Neki 1 novere van,akinek 2 fia lett. Nekem hugom van. Anyukamnal novere,es mint emlitettem,apukamnak is. Anyai nagynenemnek egy fia,es egy lanya,de ott volt egy veteles a 2 kozt,o is lany lett volna.
Ferjem olalan nincs sok. Egy huga van neki. Szulei egykek. Unokatesok vegyesek,de inkabb lanyok. (Szulok unokatesoi,illetve ferjem masodunkoatesoi,mivel rendes nincs neki.) Ez alapjan lanyunk "lenne". Fiunk lett. :)
Ez teljesen hülyeség, semmilyen genetikai dologra nem lehet kövezkeztetni belőle. Ami viszont tény, hogy fiú gyermek születésére nagyobb az esély. Pár százalékkal. Ez minden embernél így van, majdnem az egész világon.
Férjemnek többségben a fiú testvérek. Nekem egy nővérem van.
3 lányunk lett.
A mi oldalukról no uralom van a csaladfaba, párom oldalán pedig férfi.
Kislányt várunk
30 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!