Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, itt a gyerekvállalás...

Anyukák, itt a gyerekvállalás témakörben hogyan kezelitek a sértő, személyeskedő megnyilvánulásokat, továbbá az orbitális hülyeségeket?

Figyelt kérdés

Ha például valaki valami iszonyatos hülyeséget ír, vagy olyat, ami szögesen ellenkezik a nézőpontoddal, meg szoktad írni neki keményen a magadét, vagy csendben elkönyveled reakció nélkül, hogy "nagy az Isten állatkertje" és elengeded?

Mennyire szoktad magadra venni a beszoló, leszóló, személyeskedő kommenteket? Mennyire reagálsz rá? Illetve nálad mik azok, amik abszolút kiverik a biztosítékot, és nem tudsz szó nélkül hagyni?

Összességében ti hogyan reagáltok a bántó kommentekre, vagy az elveitekkel ellentétes kérdésekre, véleményekre? Illetve ti mennyire mondjátok meg a másiknak, ha valami hülyeség, vagy mennyire szóljátok le a másikat?

szept. 17. 09:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 10-es, tudom, van itt pár szakember, de párszor volt már olyan kérdés, ahol szörnyülködtem, hogy biztos nem a neten válaszolóktól tenném függővé, viszem-e orvoshoz a gyereket! Jó munkát, de minél kevesebbet azért, és köszönet a tanácsaidért!
szept. 17. 13:26
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Én alapból mindenhol mindenkit lepontozok. Aki idegesít, annak még be is szólok. Itt és / vagy privátban
szept. 17. 14:51
 13/14 anonim ***** válasza:

Elmondom én is a véleményemet, és ennyi, ha nagyon súlyos a helyzet, akkor le is pontozom. Máskor is előfordul, hogy valaki hülyeséget ír az interneten.

Előfordul, hogy valaki veszélyes dolgot ír, és vagy megtévesztőt, akkor ezt igyekszem külön kiemelni és jelenteni. Például egyszer egy válaszoló javasolta szoptatás alatt az Algopyrint, mondván hogy a gyerek is kaphatja ezt a hatóanyagot, tehát akkor biztos biztonságos az is ha a szoptató anya szedi. És belinkelte az ibuprofen oldalát az e-lactancián, ami egy másik fájdalomcsillapító hatóanyaga, amit tényleg szabad szedni szoptatás alatt. Akkor külön leírtam, nagybetű, felkiátóljel stb., hogy az Algopyrin nem ajánlott mert a bomlástermékei felgyűlnek a tejben és nem ibuprofen a hatóanyag.

szept. 17. 17:06
 14/14 anonim ***** válasza:
13# hát ez elég fura, nekem a kórházban a csaszaros sebem miatt az ápolók ajánlották, és adtak is a kezembe az algopyrint. És azt mondták, itthon is ezt szedjem, ha kell, szedtem is, semmi baj nem lett, egy éves lesz már a fiam. Ne jelents légyszi, nem kamu.🤷
szept. 17. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!