Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, itt a gyerekvállalás...

Anyukák, itt a gyerekvállalás témakörben hogyan kezelitek a sértő, személyeskedő megnyilvánulásokat, továbbá az orbitális hülyeségeket?

Figyelt kérdés

Ha például valaki valami iszonyatos hülyeséget ír, vagy olyat, ami szögesen ellenkezik a nézőpontoddal, meg szoktad írni neki keményen a magadét, vagy csendben elkönyveled reakció nélkül, hogy "nagy az Isten állatkertje" és elengeded?

Mennyire szoktad magadra venni a beszoló, leszóló, személyeskedő kommenteket? Mennyire reagálsz rá? Illetve nálad mik azok, amik abszolút kiverik a biztosítékot, és nem tudsz szó nélkül hagyni?

Összességében ti hogyan reagáltok a bántó kommentekre, vagy az elveitekkel ellentétes kérdésekre, véleményekre? Illetve ti mennyire mondjátok meg a másiknak, ha valami hülyeség, vagy mennyire szóljátok le a másikat?

szept. 17. 09:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%

Sehogy.

Leírom a véleményemet, ha nem tetszik valakinek a ő baja.

Sok ember van itt, mindnek lehet saját véleménye.

Nem igyekszem senkit meggyőzni a saját "igazamrol"

Ha valaki sértő dolgot ír, szépen elengedem.

Ez egy anonim oldal, bárki írhat bármit, soha nem derül ki hogy igazat írt vagy sem..

szept. 17. 10:02
 2/14 anonim ***** válasza:
51%
Mint az első. Eleve nem tartom magam felsőbbrendűnek, akinek csak és kizárólag igaza lehet és senki másnak nem lehet véleménye adott dologról. Ha szerintem huyleseg, akkor többnyire csak tovább lépek szó nélkül.
szept. 17. 10:21
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
A bántó meg sértő válaszokat figyelmen kívül hagyom, ha valaki privátban ír így, azonnal tiltom.
szept. 17. 10:33
 4/14 anonim ***** válasza:
80%
én szakemberként (tb-bér-könyvelés-adótanácsadás) elég rosszul kezelem, hogy védekeznem kell, mert valami laikus jön, erőszakos, bunkó, de simán neki adnak igazat, mert hangosabb nálam. Hozhatok én jogszabályt, bármit, béka segge elá pontoznak. Már nem is szívesen segítek :(
szept. 17. 10:46
 5/14 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem kérdést még nem sikerült úgy kiírnom, hogy ne kapjak támadást, bár ahogy elnézem, az összes kérdésre igaz, mindig megjelennek a kioktató, megmondó emberek.

Én nehezen, mert már sok, és ha visszaszólok, még nekik áll feljebb.

Azt nem értem, aki nem tud a kérdésre válaszolni, miért nem lép tovább beszólogatás helyett.

De pl múltkor volt egy kérdés, ahol anyuka aggódott, nincs-e valami idegrendszeri eltérés a gyerekénél, mert az orvos riogatja.

Erre jött pár válasz, hogy hülye és kezeltesse magát.

Na, ezeket fel tudnám rúgni.

Tápszeres kérdéseknél "És miért nem szoptatsz?"

Császáros kérdéseknél "Minek neked gyerek, ha megszülni sem vagy képes?"

Teherbeeséses kérdéseknél le se írom már, de árad a cinizmus... Ha akar gyereket a kérdező, azért, ha nem, akkor azért....

Ezeknek is nagy élete lehet....

szept. 17. 10:59
 6/14 anonim ***** válasza:
76%

#5 kifelejtettel valamit.

Ha a kisgyerek (nem babara gondolok)ott alszik egy hónapban egyszer a nagyszülőknel akkor már megy a minek kellett gyerek ha lepasszolod, máris meguntad, szegény gyerek...

szept. 17. 11:11
 7/14 anonim ***** válasza:
85%
Nem erdekel, nem vagyunk egy agyi szinvonalon, ennyi.
szept. 17. 11:20
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Az ítélkezőket, beszólogatókat és megmondó embereket alapból nem szeretem, de ha még bunkó a stílusuk is, na az néha kiakaszt, de többnyire nem reagálok rá, felesleges, az ilyen úgy is csak hajtja a magáét! A hülye kérdéseket átugrom, max elborzadok, hogy komolyan ennyi esze sincs egyeseknek, vagy csak szórakoznak? Én a saját tapasztalataim, véleményem, tanácsom írom le, aztán kinek tetszik, kinek nem, ez már nem érdekel. Vitába nem igazán szeretek keveredni, mindig egymásnak ugrás a vége és elmegy a téma a kérdés eredeti témájától!
szept. 17. 11:22
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Amit unok és elszomorító kicsit, persze az nem baj, ha valaki tanácsot kér, hisz azért van az oldal, de amikor olyan kérdést tesznek fel, amit csak szakember dönthet el. Mi baja a gyereknek, vagy lehet baja, ha kérdések. A másik meg a lehetek terhes, ha kezdetűek, meg milyen a tesztem?
szept. 17. 12:53
 10/14 anonim ***** válasza:
44%

9- es, sok szakember is van az oldalon, En is Szívesen segítek egészségügyi kérdésekben miután 20 éve dolgozok diplomás ápolóként, gyerekkórházban azért van egy kis tapasztalatom.

Van egy másik orvos is , egy fogorvos szoktam látni válaszolnak.

szept. 17. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!