Anyukák, itt a gyerekvállalás témakörben hogyan kezelitek a sértő, személyeskedő megnyilvánulásokat, továbbá az orbitális hülyeségeket?
Ha például valaki valami iszonyatos hülyeséget ír, vagy olyat, ami szögesen ellenkezik a nézőpontoddal, meg szoktad írni neki keményen a magadét, vagy csendben elkönyveled reakció nélkül, hogy "nagy az Isten állatkertje" és elengeded?
Mennyire szoktad magadra venni a beszoló, leszóló, személyeskedő kommenteket? Mennyire reagálsz rá? Illetve nálad mik azok, amik abszolút kiverik a biztosítékot, és nem tudsz szó nélkül hagyni?
Összességében ti hogyan reagáltok a bántó kommentekre, vagy az elveitekkel ellentétes kérdésekre, véleményekre? Illetve ti mennyire mondjátok meg a másiknak, ha valami hülyeség, vagy mennyire szóljátok le a másikat?
Sehogy.
Leírom a véleményemet, ha nem tetszik valakinek a ő baja.
Sok ember van itt, mindnek lehet saját véleménye.
Nem igyekszem senkit meggyőzni a saját "igazamrol"
Ha valaki sértő dolgot ír, szépen elengedem.
Ez egy anonim oldal, bárki írhat bármit, soha nem derül ki hogy igazat írt vagy sem..
Szerintem kérdést még nem sikerült úgy kiírnom, hogy ne kapjak támadást, bár ahogy elnézem, az összes kérdésre igaz, mindig megjelennek a kioktató, megmondó emberek.
Én nehezen, mert már sok, és ha visszaszólok, még nekik áll feljebb.
Azt nem értem, aki nem tud a kérdésre válaszolni, miért nem lép tovább beszólogatás helyett.
De pl múltkor volt egy kérdés, ahol anyuka aggódott, nincs-e valami idegrendszeri eltérés a gyerekénél, mert az orvos riogatja.
Erre jött pár válasz, hogy hülye és kezeltesse magát.
Na, ezeket fel tudnám rúgni.
Tápszeres kérdéseknél "És miért nem szoptatsz?"
Császáros kérdéseknél "Minek neked gyerek, ha megszülni sem vagy képes?"
Teherbeeséses kérdéseknél le se írom már, de árad a cinizmus... Ha akar gyereket a kérdező, azért, ha nem, akkor azért....
Ezeknek is nagy élete lehet....
#5 kifelejtettel valamit.
Ha a kisgyerek (nem babara gondolok)ott alszik egy hónapban egyszer a nagyszülőknel akkor már megy a minek kellett gyerek ha lepasszolod, máris meguntad, szegény gyerek...
9- es, sok szakember is van az oldalon, En is Szívesen segítek egészségügyi kérdésekben miután 20 éve dolgozok diplomás ápolóként, gyerekkórházban azért van egy kis tapasztalatom.
Van egy másik orvos is , egy fogorvos szoktam látni válaszolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!