Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Semmit sem érek, ha meddő vagyok?

Semmit sem érek, ha meddő vagyok?

Figyelt kérdés

Csok, adókedvezmények, támogatások... Mind csak gyerekeseknek vannak.

27 vagyok, korábbi rákos megbetegedés miatt a méhem eltávolították.

Egy darab szarnak érzem magam, mert mindenki mindent kap az államtól, én meg semmit sem érek, mert nem tudok gyereket szülni.

szept. 1. 13:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%
Nem minden családos kap támogatásokat az államtól. Egyedül csak az adókedvezményt tudjuk felvenni, ja meg a családi pótlékot kapjuk, de ezek nem nagy összegek. Elég szomorú, hogy a támogatások miatt akarsz vki lenni. Nem ettől függ, ki mennyire viszi az életben. És nem is a gyerekvállalástól. Hiába szül vki egy tucat gyereket, ha azokat úgy neveli, hogy semmire nem viszik az életben.
szept. 1. 13:34
 2/18 anonim ***** válasza:
87%

Undorító a fidesz álszent családbarát politikája. Amúgy is más tekintetben is. És eleve is csak egy hazaáruló maffiabanda semmi több.

Szinte egytől egyig életfogytiglant érdemelnének egy fegyházban.

De visszatérve rád, ha amúgy szeretnél gyereket, elgondolkozhatnál az örökbefogadáson. Persze ezt két félnek is kell akarnia, és nagyon körülményes, de...

szept. 1. 13:35
 3/18 anonim ***** válasza:
88%
De igen, rengeteget érsz. Kiteljesedhetsz a munkádban is, és ahogyan korábban is írták, örökbe is fogadhatsz.
szept. 1. 13:44
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Neked az adja az értékességed mércéjét, hogy az állam ad-e néhány tízezer forintot? Sajátos ...
szept. 1. 13:47
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanannyit érsz, mint bárki más. Gyerekekre járó támogatás nyilván nem jár neked, ha nem nevelsz gyereket.
szept. 1. 13:50
 6/18 anonim ***** válasza:
0%

Szerencsére a hazaáruló FideSS-maffia, amelyik álszent módon magát családbarátként tünteti fel, letett arról, hogy erkölcstant csak olyan tanárok taníthatnak, akiknek van gyerekük. Ez önmagában undorító. Másik hasonló baromságuk volt, hogy ne dohányozzanak.

Ha az összes egészségügyi dolgozót eltiltanák az egészségügytől, akik dohányoznak márpedig a következetesség alapján ez reális lenne, akkor végképp összeomlana az egészségügy.

szept. 1. 14:19
 7/18 anonim ***** válasza:
95%
Ha csak anyagi támogatások miatt vállalnál gyereket, akkor jobb is, hogy nem lehet.
szept. 1. 14:23
 8/18 anonim ***** válasza:
85%
Ne aggódj.Mi egy gyereket vállaltunk,házunk már előtte megvolt tehát a csok meg a babavaro kiesett.Az adókedvezmény tavalyi 120ezer volt.Illetve kapom a családi pótlékot 12000ft.Szoval egy év alatt 240000ft ,,kaptunk" aminek minimum a másfélszereset meg koltottuk a gyerekre
szept. 1. 14:25
 9/18 anonim ***** válasza:
94%

2 gyerek. 26ezer csp és 40ezer adókedvezmény havonta.

Havi kaja nekik: durván 50ezer.

Havi ruha/cipő: 10ezer

Torna, logopédus, havi 10ezer.

Nasi, játék, kirándulás stb 15ezer

Ez eddig 85ezer minusz a 66ezer plusszal szemben.

Emellett lecseréltük a kocsit, hogy elférjünk. Lecseréltük a házat, hogy mindenkinek legyen szabad tere.

Használnak vizet, villanyt.

Számolni sem tudom, hol tartunk.

Csokot nem vettük fel. Mivel nem volt több tíz milliónk újat venni/építkezni.

Használt lakásra 2 gyerekre kaptunk volna 1.5 milliót. Ez kb a vicc kategória egy ház árában. Mégis aláírattak volna 10év jelzálogot.

Babaváró... Én gyeden voltam, ami nem jövedelem, kiröhögtek. Férjem egyéni vállalkozó. Hiába hozott haza az előző évben 12 millió forintot, ebből 3 milliót ismert el a bank, mint tényleges bevétel.

Kaptunk volna 3.6 milliót a bereklámozott 10 helyett. Persze aki gyárban robotol 3műszakban 200ezerért, az többet ér nekik.

Úgyhogy annyira ne sírj. Még így is jobban állsz anyagilag, mint pl mi , ha ebből a szemszögből nézzük.

szept. 1. 14:44
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy egy darab szar,fogadhatsz örökbe,és az állam sem dobálózik ám annyira apénzzel,ezt csak az hiszi,aki nem nevel gyereket.Amit ad,az töredéke egy gyerek költségeinek.Ezt ne irigyeld senkitől,mert a gyerek kapja,nem a szülő,és tényleg nem tartod el belőle a gyereket.A csok,babaváró,stb nem kár mindenkinek ám,és súlyos árat kell érte fizetni,akit én ismerek,senki nem ment bele.Aki igen,azok közül sokan megszívták ám,ezt is tegyük hozzá.A hozzáállásodon kell változtatnod.Te jelenleg írigy vagy a gyerekekre,ami részben érthető a te életedben,de valójában nem tudod,hogy miről beszélsz.
szept. 1. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!