Semmit sem érek, ha meddő vagyok?
Csok, adókedvezmények, támogatások... Mind csak gyerekeseknek vannak.
27 vagyok, korábbi rákos megbetegedés miatt a méhem eltávolították.
Egy darab szarnak érzem magam, mert mindenki mindent kap az államtól, én meg semmit sem érek, mert nem tudok gyereket szülni.
Undorító a fidesz álszent családbarát politikája. Amúgy is más tekintetben is. És eleve is csak egy hazaáruló maffiabanda semmi több.
Szinte egytől egyig életfogytiglant érdemelnének egy fegyházban.
De visszatérve rád, ha amúgy szeretnél gyereket, elgondolkozhatnál az örökbefogadáson. Persze ezt két félnek is kell akarnia, és nagyon körülményes, de...
Szerencsére a hazaáruló FideSS-maffia, amelyik álszent módon magát családbarátként tünteti fel, letett arról, hogy erkölcstant csak olyan tanárok taníthatnak, akiknek van gyerekük. Ez önmagában undorító. Másik hasonló baromságuk volt, hogy ne dohányozzanak.
Ha az összes egészségügyi dolgozót eltiltanák az egészségügytől, akik dohányoznak márpedig a következetesség alapján ez reális lenne, akkor végképp összeomlana az egészségügy.
2 gyerek. 26ezer csp és 40ezer adókedvezmény havonta.
Havi kaja nekik: durván 50ezer.
Havi ruha/cipő: 10ezer
Torna, logopédus, havi 10ezer.
Nasi, játék, kirándulás stb 15ezer
Ez eddig 85ezer minusz a 66ezer plusszal szemben.
Emellett lecseréltük a kocsit, hogy elférjünk. Lecseréltük a házat, hogy mindenkinek legyen szabad tere.
Használnak vizet, villanyt.
Számolni sem tudom, hol tartunk.
Csokot nem vettük fel. Mivel nem volt több tíz milliónk újat venni/építkezni.
Használt lakásra 2 gyerekre kaptunk volna 1.5 milliót. Ez kb a vicc kategória egy ház árában. Mégis aláírattak volna 10év jelzálogot.
Babaváró... Én gyeden voltam, ami nem jövedelem, kiröhögtek. Férjem egyéni vállalkozó. Hiába hozott haza az előző évben 12 millió forintot, ebből 3 milliót ismert el a bank, mint tényleges bevétel.
Kaptunk volna 3.6 milliót a bereklámozott 10 helyett. Persze aki gyárban robotol 3műszakban 200ezerért, az többet ér nekik.
Úgyhogy annyira ne sírj. Még így is jobban állsz anyagilag, mint pl mi , ha ebből a szemszögből nézzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!