Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Semmit sem érek, ha meddő vagyok?

Semmit sem érek, ha meddő vagyok?

Figyelt kérdés

Csok, adókedvezmények, támogatások... Mind csak gyerekeseknek vannak.

27 vagyok, korábbi rákos megbetegedés miatt a méhem eltávolították.

Egy darab szarnak érzem magam, mert mindenki mindent kap az államtól, én meg semmit sem érek, mert nem tudok gyereket szülni.

szept. 1. 13:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, érsz ugyan annyit mint más ember, de azt bekell látnod, hogy akinek nincs gyereke az elöbb előtud teremteni sokmindent, mint az akinek van. Te olyan munkát válalsz amilyet akarsz, annyit túlórázol amennyit akarsz, veled szemben a gyerekesek csak olyat ami mellett tudja a gyerekeket inténi. Neked elég egy 1 szobás lakás a gyerekeseknek nem. Te annyit teszel félre és úgy spórólsz ahogy akarsz/tudsz a gyerekeseknek mindig vannak váratlan kiadások a gyerekekre is. Én speciel egész nap nem ennék sokat, igazából tudnék 3 napra is főzni magamnak, de a gyerekek mellett sokkal többet kell élelmiszerre és mindenre költenem és ezt mind úgy mondom, hogy kb semmit nemtudtam igénybe venni. Szóval nem minden gyerekesnek jár. Az adókedvezményről is lecsúsztam, mert a másodikat 30 évesen szültem. Valahol én és az én helyzetemben lévők jobban ellehetnének keseredve, hogy van gyerekünk, de a mi gyerekeink az állam szemében nem érnek ugyan annyit mint azoké akik 30 éves kor alatt szülnek. Sok igazságtalanság van, de próbald meg figyelmen kívül hagyni és másra koncentrálni.
szept. 1. 15:37
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanannyit érsz, de valljuk be gyerek nélkül azért egyszerűbb az élet is és olcsóbb is.

Amit ad az állam,annál egy gyerek sokkal de sokkal többe kerül és ez még csak az anyagi része, nincs benne az,hogy kb. soha nem csinálhatod azt, amihez kedved van, mert igazodni kel a gyerekhez, el kell látni akkor is, ha te magad is a halálodon vagy.

szept. 1. 15:53
 13/18 A kérdező kommentje:

Nem fogadhatok örökbe, egyedülálló vagyok, így Magyarországon nem megengedett. (Meg albérletbe, garantált bérminimumra amúgy sem adnának gyereket.)

A férfiak vagy saját gyereket akarnak, vagy egyáltalán nem szeretnének gyereket. Engem több pasi is dobott már amiatt, mert nekik az örökbefogadás ötlete a "más gyerekét nem fogom nevelni" kategória volt.

Hiába szeretnék anya lenni, esélyem sincs. Lassan 30 leszek már...

szept. 1. 16:37
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a veszteséget pszichológussal kell feldolgozni, mivel ez egy tényszerű helyzet, nem tudsz rajta változtatni. Akkor más módon kell a gyerekszeretetednek hódolni, pl rokonok gyerekeivel, gyerekotthonokban önkéntesként. Nem defektes vagy, hanem túl tudtál élni egy potenciálisan halálos betegséget. De jöhet még olyan pasi, aki szeret téged annyira, hogy vállalja az örökbefogadást azért, hogy veled lehessen.
szept. 1. 16:53
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igazából nem ad annyit az állam, hogy arra vállaljon bárki. Baromi drága egy gyerek, ha normálisan csinálod, szóval nem kell a pénzre irigynek lenni. Gyerekek nélkül fele ennyi sem lenne a kiadásom.

Neked a lelki részét kell rendbe tenni.

szept. 1. 17:18
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Amíg Te így gondolkozol magadról, ilyen férfiakat is fogsz "vonzani" magadhoz. Én 26 éves voltam mikor méhnyakrák miatt, engem is kipakoltak. Annyi a különbség, hogy nekem akkor már volt egy l gyermekem. De 2 évre rá, elváltam. Ott voltam 1 gyermekkel + meddőn. Kinek kell ilyen nő?? ;) De én úgy gondoltam, értékes-jó ember vagyok, igenis van az a férfi akinek így is kellek. 1 évre rá lett is egy kapcsolatom, ami 6 évig tartott és az égvilágon semmi köze nem volt a szétválásunknak sem a gyermekemnek, sem a meddőségemnek. Majd rá pár hétre megismertem a jelenlegi férjemet, akivel van egy közös 10 éves örökbe fogadott gyermekünk is. :) Ne írd le magad.. igenis te így teljes értékű nő vagy. NEM egy MÉH a "NŐ" !!! Van olyan férfi aki így is imádni fog. Csak ideje lenne ezt NEKED is elhinned!!! :)
szept. 1. 22:14
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Orokbefogadassal mindenre jogosult vagy mint en akinek meg van a mehe :).
szept. 1. 23:35
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nem is akartam soha gyereket, nem érzem ettől bármivel kevesebbnek magam. Nem ez határozza meg, hogy valaki értékes-e. Aki az gyerekkel, az gyerek nélkül is az volt. Aki hulladék ember, az hiába vállal 5-6 gyereket, akkor is az marad.
szept. 3. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!