Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lètezhet olyan, hogy az èvek...

Lètezhet olyan, hogy az èvek alatt megutálom az anyaságot?

Figyelt kérdés

Sose akartam gyereket addig, míg meg nem ismertem a párom. Akkor olyan eufórikus önkivületi èrzèst èltem át, hogy meggondolatlan dolgokat tettem sorra talán mert borzalmas szerelmes voltam, amit addig nem èltem át.

Azt mondtam a páromnak gyereket akarok.Mindenki mondta ez nem èn vagyok, èn sose akartam sőt útáltam őket. De nem èrdekelt ki mit mond akartam.

Lett is gyerek. Aztán eltelt 2 èv ès azt èreztem mintha tisztulna az agyam kezdtem rájönni, hogy mit tettem. Nem hittem el, hogy erre adtam a fejem. Mint aki kómából èbred ès kiesett az elmúlt pár èv. Egyre jobban gyűlöltem az anyaságot nem a GYEREKET, mielőtt valaki fèlre olvasná. Mindent megkapott ès meg is kap bohóckodunk nevetünk játszunk örülök, hogy elkezdte a sulit ès fejlődik, de ettől mèg nincs nap, hogy be bánnám a tettem. Mindenki megmondta ne tegyem hisz ez nem èn vagyok de agyam nincs mièrt nem hallottam meg a szavaikat.

Bánom, hogy elment az èletemből 7 èv úgy, hogy nem úgy èltem meg ahogy akartam, hogy mástól függni, másèrt aggódni. Ez nem megy minden nap egy pokol ezzel a tudattal. Ès azzal, hogy ez már így marad. Kèpteken vagyok megszeretni azt hogy anya vagyok. Èlni szeretnèk világot járni gondtalanul mint anno. De nem tehetem meg mert nem hagyhatom el. Nem tudom feldolgozni a tettem ès azt, hogy soha nem leszek már gyermektelen. Ez a tudat egy kereszt amit cipelek. Egyre jobban ettől megútálok minden gyereket már akit az utcán látok. Mèrhetetlen gyűlöletet èrzek irántuk egy kis èlősködő paraziták, aki befèrkőznek párok közè, hogy a lètükkel tönkre tegyenek emberi èleteket, kapcsplatokat.

aug. 28. 22:25
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
38%
Bekapcsolt ösztön hogy teherbe ejtsen egy férfi és szülj neki. Most örült ki a hormon jellemző 2-3 év után
aug. 28. 22:33
 2/24 anonim ***** válasza:
72%

Nyilván te is egy kis parazita voltál a szüleidnek.

Gyereket nem hirtelen felindulásból kell vállalni, főleg, ha alapból így all hozzá az ember, mint te.

Mit vársz, mit írjon az ember? Pszichológus? Kétlem, hogy segítene.

Viszont akarmennyire is igyekszel a gyerekeddel normálisan viselkedni, biztos, hogy érzi, hogy a hátad közepére nem kívánod. Pedig ő aztán nem tehet arról, hogy felelotlen anyja van.

aug. 28. 22:37
 3/24 anonim ***** válasza:
90%
Igen szóltak neked, és tudtad is hogy nem akartad sose, már késő
aug. 28. 22:39
 4/24 anonim ***** válasza:
77%
Ha most hirtelen gyereket akarnék, terhesség helyett elmeorvoshoz fordulnék.
aug. 28. 22:49
 5/24 anonim ***** válasza:
80%
Nem a gyerek parazita,te voltál olyan hülye hogy akartad.Én is szerelemből akartam és valahol nyűgös az anyaság,de először is ettől még járjuk q világot gyerekkelnos,másodszor emiatt nem utáltam meg sem a sajátom sem más gyerekét. Igyekszem élni így is az életem és a gyerekhez idomítom,mert én akartam őt,erről ő nem tehet. Amin még nem lehet változtatni azon nem érdemes agyalni.
aug. 28. 22:55
 6/24 A kérdező kommentje:
Utolsó. Ha tiszta lett volna az elmèm, ez meg se fordul a fejembe gondolhatod. De a szerelemtől bolond gondolatom támadt. Tudom utólag tiszta fejjel okos az ember
aug. 28. 22:55
 7/24 anonim ***** válasza:
97%
Te is lehetnél utólag tiszta fejjel okos és elfogadod hogy ez van,hozzuk ki belőle a legtöbbet.
aug. 28. 23:01
 8/24 anonim ***** válasza:
66%
Szegény gyereked...
aug. 28. 23:05
 9/24 A kérdező kommentje:
Igen tudom, sajnos ebből kell kihozni amit lehet. Voltam pszichológusnál de nem segített ennek a feldolgozásában a dolog nem hatott úgymond. Az a helyzet pár ève beleolvastam egy gyerekmentes oldalba ès ott jöttem rá, hogy mit veszítettem. A kommenteket olvasva jöttem rá, hogy ez vagyok èn igy gondolok mindent mint ők. Ès akkor kezdődött el ez hogy rohadtul bánom úgy akarok èlni mint ők.
aug. 28. 23:44
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
De most 7 év után nem tökmindegy? A nehezén már túl vagy, innentől egyre önállóbb lesz a gyerek. A nagyfiam 8,5 éves, tök értelmes nagyfiú, a kicsi 6,5, most megy suliba, ég és föld a kettő, most látom, milyen "dedós" még a kicsi.
aug. 29. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!