Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy minél...

Miért van az, hogy minél jobban megismerem valaki személyiségét annál jobban megutálom?

Figyelt kérdés

Mindenkivel ez van, pár hónapos barátság után elkezdenek idegesíteni és ellenszenvesek lesznek amikor jobban megismerem őket, de nem tudom miért.

Akinek erre az a válasza, hogy öntelt, magamnak való kis mocsok vagyok, akkor az ne fáradjon ennek a leírásával, mert már rég tisztában vagyok vele.

2023. ápr. 9. 09:01
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Kritikus vagy, meglátod a rosszat, és nem tudod elviselni. Tökéletes ember meg nem létezik, szóval ha így folytatod egyedül is maradsz, de erre gondolom már rájöttél :D
2023. ápr. 9. 09:06
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
Reális életszemlélet. A valóságot jól követi:)
2023. ápr. 9. 09:22
 3/7 anonim ***** válasza:
61%
Mert "lakva ismeri meg az ember a másikat" a mondás szerint. Másrészt általában ilyen az ember: kívűl szép, de belül férges: mint az alma.
2023. ápr. 9. 10:04
 4/7 anonim ***** válasza:
49%
Nem "mindenkivel" van ez, hanem azokkal a személyekkel, akikkel ismerkedsz - és feltehetően olyan személyeket vonzasz be, akik nem foglalkoznak személyiségük tudatos átlátásával és fejlesztésével, így vannak hibáik, hiányosságaik. Te foglalkozol ezzel? Neked nincsenek problémás vonásaid, megnyilvánulásaid?
2023. ápr. 9. 10:20
 5/7 A kérdező kommentje:
#4 Mikor írtam én olyant, hofy tökéletes vagyok? Én csak azt írtam, hogy valamiért mindenkivel ez van. Szó sincs arról, hogy nekem ne lennének hibáim vagy hiányosságaim.
2023. ápr. 9. 10:54
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
Nyugi, nem szükséges nekemugranod. :) tettem egy észrevételt, és ennyi, egyáltalán nem csak rád vonatkozóan..
2023. ápr. 9. 11:03
 7/7 anonim ***** válasza:
38%
Mert minden ember szarember valahol.. csak mindenkinél máskor derül ki.
2023. ápr. 9. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!