Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyorsan másba szeretek, más lesz a kiszemeltem, de amikor már megkapnám őt, megutálom és újat keresek-->többi lent?
Figyelt kérdés
Teteszett nekem valaki rég óta, most legjobb barátok vagyunk, és már túl közel vagyunk és nem tetszik, de van egy másik barátom, aki tetszik, "stalkolom" ha tudjátok mit jelent ez, de nem tudom eldönten, hogy tetszik-e vagy nem. Mániákusan szeretem, de nem tudom, hogy tudnék-e vele járni.
Véleményeket kérek és megoldásokat esetleg további kérdések jöhetnek privátban. Köszi.
2021. jún. 30. 14:45
1/2 anonim válasza:
Szerintem csak szimplán nő vagy...csak tipp.
2/2 A kérdező kommentje:
Szerintem ennek semmi köze nincsen a nememhez...csak egy tény
2021. jún. 30. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!