Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megkérdezitek a gyereket,...

Megkérdezitek a gyereket, hogy szeretne e a mamához menni?

Figyelt kérdés
4 éves lesz lassan a kislányom. Két éves kora óta alszik anyosomnal anyukamnal is, viszont akkor még nem volt ebből gond hogy akar e menni vagy sem. Mostanában ha megyünk valahova este és megkérdezem tőle hogy megy e ő vagy jöjjön inkább a mama akkor a második verziót kéri. Anyukám gond és problemazas nélkül ugorja meg az akadályt, anyósom problémát csinál belőle, hogy márpedig a gyerek menjen minek ő. Ezért most kétszer is anyukám jött mert sírt a kislányom. Ti rá eroszakolnátok a gyerekre, hogy akkor is megy ha nem akar?
aug. 18. 17:09
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
79%

30, oké, ha te mondod, legyen így.

Besavanyodott háziasszonyokkal kar vitatkozni...

aug. 19. 13:08
 32/41 anonim ***** válasza:
79%

26

Csak halkan jegyzem meg, hogy engem, ahogy bármelyik mas nagykorú személyt is akkor lehet idősek otthonába vagy elfekvobe tenni, ha már nem vagyok képes megfelelő döntéseket hozni és ezáltal gyamsag alá kerülök. Ebben az esetben pont ugyanannyi jogom lesz bármihez, mint egy kiskorú gyereknek. 😘

aug. 19. 13:44
 33/41 anonim ***** válasza:
0%
32es mert 85-90 öregként lesz erőd főzni mosni takarítani magadra igaz?-D
aug. 19. 14:21
 34/41 anonim ***** válasza:
72%

33

Nézd, az egyik szomszédasszonyom most 86 éves, a másik 95 volt, amikor meghalt tavaly. Mindkettő fitt volt testileg, értelmileg. A 95 éves konkrétan leesett a lépcsőn és combnyaktores után tudoemboliaban halt meg. Ő pl gyakran beállított valami frissen sütött sulival, amit épp akkor kísérletezett ki. Takarítónő járt hozzá hetente, a napi dolgokat mind megoldotta. A 86 éves ma is itt tekert el az elektromos bicajan, megy a kórusba énekelni, mint minden hétfőn. Főz magának.

De tudod ezekre mindre van fizetett segítség am

aug. 19. 14:25
 35/41 anonim ***** válasza:
15%

34es igen és a nyugdíjból telik is fizetett segítségre meg elektromos biciklire mindenkinek igaz?

Ahol én lakom, ott 150 ezer az átlag nyugdíj a takarítónő meg 5 ezer/óra de 5 óra alatt ki se mozdul otthonról, a rendelt étel meg 45 ezer/hét.

aug. 19. 14:44
 36/41 anonim ***** válasza:
72%

35

Nem mindenki volt a kerdes. Nekik elég a nyugdíjuk és az enyém is elég lesz.

aug. 19. 14:45
 37/41 anonim ***** válasza:
36%
36 jó neked hogy ebben ilyn biztos vagy. Én abban sem vagyok hogy lesz nyugdíjunk ha a rablók maradnak hatalmon.
aug. 19. 14:47
 38/41 anonim ***** válasza:
65%

37

Igen, biztos vagyok benne. De le lehetne szakadni a témáról, mert nem a nyugdíj volt a kérdés.

aug. 19. 14:50
 39/41 anonim ***** válasza:
72%

#35 lődd le magad, egyik kommented cikibb, mint a másik, csak arról árulkodik mennyire buta vagy.

Ráadásul elviszed a kérdést tök más irányba, hogy jön ide a politika, te szerencsementes?

aug. 19. 21:06
 40/41 anonim ***** válasza:
35%
Lehet törtent vmi a mamaknal. Pl papa vagy nagybacsi molesztalta. Ezt nem fogja elmondani.
aug. 20. 02:41
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!