Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tehetnék a barátnőm 4...

Mit tehetnék a barátnőm 4 éves lányával, ha nem akar kommunikálni velem?

Figyelt kérdés

A barátnőm hozza minden talalkozóra és hülyén érzem magam, mert semmi kommunikációm sincs szegény gyerekkel. Ha játszik valamivel, leülök mellé, kommentálom, de csak néz rám olyan tekintettel, mintha azt mondaná, hogy mit szólok bele. Ha próbálok vele beszélgetni, néz rám mérgesen. Én elkezdek valamit csinálni és kedvesen kommentálom neki, hogy mit csinálok, de elfordul. Egyszer egy játékára mondtam, hogy milyen klassz, azonnal felvette, mintha védené tőlem.

Gondoltam nem erölködöm, de így olyan hülyén érzem magam, hogy semmi kommunikáció nincs köztünk.

tegnap 17:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Semmit. Majd ha megöregszik, akkor ...
tegnap 17:33
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Az is lehet, hogy az ő személyisége ilyen/ilyen időszaka van meg az is, hogy te nem vagy szimpatikus.

Más felnőttekkel is ilyen? Te más gyerekekkel hogy jössz ki?

tegnap 17:57
 3/13 anonim ***** válasza:
73%

Ki vagy te? Milyen minőségben talalkoztok?

Miért hozza minden találkozóra?

Muszáj közeledned hozzá?

tegnap 18:05
 4/13 anonim ***** válasza:
Férfi vagy nő vagy?
tegnap 18:08
 5/13 A kérdező kommentje:
Nő vagyok. Más gyerekekkel jól kijövök, de ott megkönnyíti a kommunikaciót, hogy ha hozzájuk szólok, válaszolnak.
tegnap 18:47
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne érezd magad hülyén. Neki nem kínos a csend, te meg megpróbáltad 🤷‍♀️
tegnap 18:57
 7/13 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem hagyd csak! Lehet, hogy majd magától közeledik, ha nem nyomulsz.

Én sosem haverkodom más gyerekekkel, ellenben megfigyeltem játszótéren vagy kórházban gyerekosztályon, mikor a kisfiammal voltam, hogy ha neki mondtam, hogy pl. nézd a kisfiú milyen szép Lego házat épített, egyből figyelt a gyerek, akiről beszéltem. Pedig nem ez volt a szándékom. Játszótéren meg úgymond produkálni is szokták magukat, ha látják, hogy figyelik őket.

Szóval megpróbálhatnád azt, hogy a barátnőddel beszélgetsz, és abba beleszövöd, hogy "Ez a kis Luca milyen szép babával játszik" vagy ilyesmi.

8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell kényszeresen jól kijönni a gyerekkel, ha valamiért nem komál. Lehet, majd feloldódik egyszer, addig beszélgess a barátnőddel.
 9/13 anonim ***** válasza:
86%
Nem kell erőltetni, egy idő után ő fog majd nyitni. Amikor elkezdtem bölcsiben dolgozni a kolléganőm mondta, hogy ne erőltessek semmit, majd ők odajönnek hozzám. Leültem a földre építeni, vagy mesekönyvet nézegetni, rajzolni stb.. és szép lassan elkezdtek közeledni hozzám.
tegnap 19:13
 10/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell csinalni semmit. Hidd el, szulokent nekunk az egy oriasi orom, ha a gyerek vegre jatszik egyedul. En kulon meg is kernelek, hogy ilyenkor ra se nezz, mert ritka pillanat ez szamomra.

Es raadasul talalkozok a baratnommel es tudok is vele beszelgetni, mikozben a gyerek is velem van? Nekem ez egy olyan alom, ami nem is tudom valaha teljesulni fog-e. Haha :D

Nekem csak az a furcsa, hogy a baratnod ilyenkor nem szol semmit. En rogton mondanam, hogy mizu. De beszeld ezt meg vele.

tegnap 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.