Mit tehetnék a barátnőm 4 éves lányával, ha nem akar kommunikálni velem?
A barátnőm hozza minden talalkozóra és hülyén érzem magam, mert semmi kommunikációm sincs szegény gyerekkel. Ha játszik valamivel, leülök mellé, kommentálom, de csak néz rám olyan tekintettel, mintha azt mondaná, hogy mit szólok bele. Ha próbálok vele beszélgetni, néz rám mérgesen. Én elkezdek valamit csinálni és kedvesen kommentálom neki, hogy mit csinálok, de elfordul. Egyszer egy játékára mondtam, hogy milyen klassz, azonnal felvette, mintha védené tőlem.
Gondoltam nem erölködöm, de így olyan hülyén érzem magam, hogy semmi kommunikáció nincs köztünk.
Az is lehet, hogy az ő személyisége ilyen/ilyen időszaka van meg az is, hogy te nem vagy szimpatikus.
Más felnőttekkel is ilyen? Te más gyerekekkel hogy jössz ki?
Ki vagy te? Milyen minőségben talalkoztok?
Miért hozza minden találkozóra?
Muszáj közeledned hozzá?
Szerintem hagyd csak! Lehet, hogy majd magától közeledik, ha nem nyomulsz.
Én sosem haverkodom más gyerekekkel, ellenben megfigyeltem játszótéren vagy kórházban gyerekosztályon, mikor a kisfiammal voltam, hogy ha neki mondtam, hogy pl. nézd a kisfiú milyen szép Lego házat épített, egyből figyelt a gyerek, akiről beszéltem. Pedig nem ez volt a szándékom. Játszótéren meg úgymond produkálni is szokták magukat, ha látják, hogy figyelik őket.
Szóval megpróbálhatnád azt, hogy a barátnőddel beszélgetsz, és abba beleszövöd, hogy "Ez a kis Luca milyen szép babával játszik" vagy ilyesmi.
Szerintem nem kell csinalni semmit. Hidd el, szulokent nekunk az egy oriasi orom, ha a gyerek vegre jatszik egyedul. En kulon meg is kernelek, hogy ilyenkor ra se nezz, mert ritka pillanat ez szamomra.
Es raadasul talalkozok a baratnommel es tudok is vele beszelgetni, mikozben a gyerek is velem van? Nekem ez egy olyan alom, ami nem is tudom valaha teljesulni fog-e. Haha :D
Nekem csak az a furcsa, hogy a baratnod ilyenkor nem szol semmit. En rogton mondanam, hogy mizu. De beszeld ezt meg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!