Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Probléma van velem? A páromnak...

Probléma van velem? A páromnak előző kapcsolatból van egy 4 éves fia. Nagyon aranyos jó pofa kisfiú meg is teszek neki szinte bármit amit kér de nem tudok leülni és játszani vele. A probléma okára nem jövök rá sehogy. Nem vagyok az a játszós típus.

Figyelt kérdés
2022. szept. 18. 11:33
 1/7 A kérdező kommentje:
Helyesbítek. Nem arról van szó hogy soha nem játszok vele mert szoktam ha éppen van kedvem!
2022. szept. 18. 11:38
 2/7 anonim válasza:
100%
Sokan vannak így, hogy egyszerűen nincs energiájuk "átmenni gyerekbe" és játszani, ez a személyiséged része, nem nevezném problémának. Azt tudom javasolni, hogy keress egy olyat a hobbijaid közül, amit le lehet egyszerűsíteni a kisfiú szintjére, így valamennyire mindketten élvezhetitek a dolgot és ha sikerül vele megszerettetned, akkor később lesz egy közös érdeklődésetek, ami nagyon értékes összekötő kapocs lesz, amikor a fiú kamaszodik majd. Ha nem tudsz vele játszani, akkor más mód után kell nézni, hogy időt tölts vele. Mindent bele!
2022. szept. 18. 12:00
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Szervezzetek kültéri elfoglaltságokat, - azok megélése alatt is össze tudtok csiszolódni, mint gyerek a felnőttel!
2022. szept. 18. 16:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem nincs hobbim időm se lenne a hobbikra:( állandó reggeles munka után általában késő estig talpon vagyok otthon is. Maximum a kedvenc sorozatomat nézhetné velem ami nem hinném hogy érdekelné őt .(Szulejmán)
2022. szept. 19. 08:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Kültéri programok általában kudarcot vallanak. Sokszor kérem őt menjünk a Dunára kacsát etetni vagy sétálni ott labdázni válasza által az hogy nincs kedve. Ott már rá nyomja a bélyegét a napra és kialakul köztünk a vita minek következtében én félre vonulok és nem foglalkozom vele.
2022. szept. 19. 08:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy jól működő kapcsolatnak kettő pólusa van, - innentől kezdve nem neked kell további lépéseket tenned, hanem a párodnak kellene megnevelnie a kicsi fiát! -Remélem, nem gondolja komolyan a párod, hogy a már kifejlett egyéniségedet fogod csúszva-mászva egy gyerek flúgjaihoz egyoldalúan igazítani!
2022. szept. 19. 15:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem, nincs veled probléma. Az írásaid alapján te megteszed azt, ami tőled tellik és próbálkozol. Amúgy meg pedig persze jó, ha közel tudsz kerülni párod kisfiához, de nem "kötelező" puszipajtásnak lennetek.

A négy éves az meg pont egy nyűgös kornak számít, későbbiekben egyre jobban tudsz majd vele időt tölteni. A kültéri programokat is jobban fogja értékelni ahogy nő. :) Még nagyon alakulóban van a szeméylisége neki is, most éppen feszegeti a kis korlátait mit lehet, mit nem. Pár éven belül bőven lesznek érdeklődési körei, amikbe becsatlakozhatsz!

Nálunk például nagyon nagyot szóltak a társas, illetve a kártya játékok. Imádtunk parkba menni (mai napig megyek kacsákat etetni, ha már példának felhoztad! :) ), kirándulni menni, nagyokat sétálni. Na meg kézműveskedést is ki lehet próbálni, ahogy időd/időtök engedi. Közben felnőtt fejjel is el lehet lenni és jól érzi magát az ember! :D

Még jócskán fog alakulni és csiszolódni vele a kapcsolatod. Biztosra vélem, hogy legalább egy közös érdekeltségen alapuló elfoglaltságot tudtok majd találni a közeljövőben! Kitartást kívánok!

2022. okt. 15. 00:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!