Mit tehetnék a barátnőm 4 éves lányával, ha nem akar kommunikálni velem?
A barátnőm hozza minden talalkozóra és hülyén érzem magam, mert semmi kommunikációm sincs szegény gyerekkel. Ha játszik valamivel, leülök mellé, kommentálom, de csak néz rám olyan tekintettel, mintha azt mondaná, hogy mit szólok bele. Ha próbálok vele beszélgetni, néz rám mérgesen. Én elkezdek valamit csinálni és kedvesen kommentálom neki, hogy mit csinálok, de elfordul. Egyszer egy játékára mondtam, hogy milyen klassz, azonnal felvette, mintha védené tőlem.
Gondoltam nem erölködöm, de így olyan hülyén érzem magam, hogy semmi kommunikáció nincs köztünk.
Ha ennyire nem akar veled kommunikálni akkor hagyd
Illetve kérdmeg a párod,hogy ne hozza mindig.
14:
1. A történetben szereplő gyerek a leírás szerint semmi rosszat nem csinált. Lényegében csendben játszott
2. Nyílván nem jókedvéből viszi magával, hanem azért, mert nincs, aki vigyázzon rá
15
1. Egyetlen szóval sem írtam olyat, hogy rosszat csinált volna. Jelen van. Egy 4 éves nem kell hogy folyamatosan jelen legyen amikor két baratno beszélget.
2. Hát keressen valakit, aki vigyáz rá.
17
Egyedülálló anya voltam, apuka és nagyszülő nem volt a képben, mégis meg tudtam oldani, hogy gyerek nélkül találkozzam a barátnőmmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!