Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tehetnék a barátnőm 4...

Mit tehetnék a barátnőm 4 éves lányával, ha nem akar kommunikálni velem?

Figyelt kérdés

A barátnőm hozza minden talalkozóra és hülyén érzem magam, mert semmi kommunikációm sincs szegény gyerekkel. Ha játszik valamivel, leülök mellé, kommentálom, de csak néz rám olyan tekintettel, mintha azt mondaná, hogy mit szólok bele. Ha próbálok vele beszélgetni, néz rám mérgesen. Én elkezdek valamit csinálni és kedvesen kommentálom neki, hogy mit csinálok, de elfordul. Egyszer egy játékára mondtam, hogy milyen klassz, azonnal felvette, mintha védené tőlem.

Gondoltam nem erölködöm, de így olyan hülyén érzem magam, hogy semmi kommunikáció nincs köztünk.

tegnap 17:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is hagyd a gyereket, nem miatta vagy ott. Örülj hogy nem nyomul hogy vele foglalkozz, es tudtok beszelgetni...
tegnap 22:16
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk szólsz a baratnodnek, hogy ne vigye minden alkalommal a gyereket
ma 06:54
 13/18 anonim ***** válasza:

Ha ennyire nem akar veled kommunikálni akkor hagyd

Illetve kérdmeg a párod,hogy ne hozza mindig.

ma 11:02
 14/18 anonim ***** válasza:
12. vagyok. Aki lepontozott, miért tette? Érdekelne nagyon, hogy szerinte miért kell egy 4 evest minden egyes alkalommal elvinnie anyunak magával, ha a barátnőjével talalkozik
ma 13:16
 15/18 anonim ***** válasza:
59%

14:

1. A történetben szereplő gyerek a leírás szerint semmi rosszat nem csinált. Lényegében csendben játszott

2. Nyílván nem jókedvéből viszi magával, hanem azért, mert nincs, aki vigyázzon rá

ma 13:19
 16/18 anonim ***** válasza:

15

1. Egyetlen szóval sem írtam olyat, hogy rosszat csinált volna. Jelen van. Egy 4 éves nem kell hogy folyamatosan jelen legyen amikor két baratno beszélget.

2. Hát keressen valakit, aki vigyáz rá.

ma 13:23
 17/18 anonim ***** válasza:
16: nyílván az olyan egyszerű. Rengeteg helyen nincs hadra fogható nagyszülő. Apuka gondolom dolgozik, ha képben van egyáltalán. A baby sitter meg elég drága ahhoz, hogy minden apróság miatt hívják.
ma 14:46
 18/18 anonim ***** válasza:

17

Egyedülálló anya voltam, apuka és nagyszülő nem volt a képben, mégis meg tudtam oldani, hogy gyerek nélkül találkozzam a barátnőmmel.

ma 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!