Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megkérdezitek a gyereket,...

Megkérdezitek a gyereket, hogy szeretne e a mamához menni?

Figyelt kérdés
4 éves lesz lassan a kislányom. Két éves kora óta alszik anyosomnal anyukamnal is, viszont akkor még nem volt ebből gond hogy akar e menni vagy sem. Mostanában ha megyünk valahova este és megkérdezem tőle hogy megy e ő vagy jöjjön inkább a mama akkor a második verziót kéri. Anyukám gond és problemazas nélkül ugorja meg az akadályt, anyósom problémát csinál belőle, hogy márpedig a gyerek menjen minek ő. Ezért most kétszer is anyukám jött mert sírt a kislányom. Ti rá eroszakolnátok a gyerekre, hogy akkor is megy ha nem akar?
aug. 18. 17:09
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
82%
Az én szüleim sose kérdezték, csak vittek. Utáltam.
aug. 18. 23:15
 22/41 anonim ***** válasza:
23%
Mondjuk nekem a gyerek lenne az első és nem a vacsizgatások meg a koncertezés. De látszik, nem mindenkinek való gyerek.
aug. 19. 05:49
 23/41 anonim ***** válasza:
81%

22, ja, pl neked sem

Mit tanul majd tőled?

Mások lenézését...

aug. 19. 06:06
 24/41 anonim ***** válasza:
28%
Nem, a 4 evest nem kérdezem meg. Oka van annak, ha mennie kell, így aztán olyan mindegy, hogy akarja e vagy sem. Azt se kérdezem, hogy oviba, suliba akar e menni.
aug. 19. 06:51
 25/41 anonim ***** válasza:
78%

Hát.. Attól függ.

Vannak szükséghelyzetek.

Pl vezetni járok munka után (hurrá), akkor muszáj anyukámnak vigyázni a 3 éves fiamra, akkor is ha éppen ordít, nem kívánságműsor.

Viszont ha nincs semmi kötelező jellegű dolog, akkor megkérdezem.

aug. 19. 10:16
 26/41 anonim ***** válasza:
6%
24es oké csak ne csodálkozz ha megvénülsz és öregek otthonába rak kérdezés nélkül hiszen oka van hogy enned kell, már zavarod és meg akar szabadulni tőled. Ugye akkor se fogsz hisztizni ha szépen berak egy elfekvőbe és rád csukja az ajtót mert már csak a terhére vagy és nem tud miattad vacsizni meg koncikákra járni a mamák meg már rég megmurdeltek így egyedül az elfekvőben lesz helyed nehogy zavard szegényt? Hiszen csak azt kapod amit érdemelsz. Havi egyszer felhív talán. ha épp nincs jobb dolga. Hiszen oka van annak hogy lepasszol, idegesíted teher, vagy és már csak a halálod várja mint az összes olyan gyerek akiknél fontosabb a buli meg a kefélés
aug. 19. 12:44
 27/41 anonim ***** válasza:
7%
23as nem hanem hogy nekem nem teher a gyerekem, nem fontosabb az apja kolbásza és nem azáért szültem hogy a mamákra passzoljam, hanem hogy fontos és szeretek vele lenni. Sajnálom hogy a te gyereked ezt sose fogja megtudni.
aug. 19. 12:46
 28/41 anonim ***** válasza:
78%
27, azt sem tudod baj-e gyerekem, meg mennyi idősek, de azért ilyeket írsz 🤣🤣gratulálok fijjam egyes 🤣
aug. 19. 12:52
 29/41 anonim ***** válasza:
74%
*van-e
aug. 19. 12:53
 30/41 anonim ***** válasza:
32%
28as mivel ez a gyerekvállalás kategória ha nincs gyereked nem is lenne itt keresnivalód így a válaszod még keveebbet érne:-D
aug. 19. 12:54
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!