Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor kezdtetek újra futni a...

Mikor kezdtetek újra futni a baba születése után?

Figyelt kérdés
Szabadtéri futásra gondolok és nem a benti futópadra.
tegnapelőtt 18:26
 1/6 anonim ***** válasza:
24%

Én szeptemberben szültem, és szoptattam, amiért nagyon megküzdöttem, nagyon nehezen indult be, és utána sem "ömlött" soha... Szerencsére fél évig csak anyatejes volt, de egy éves koráig mindenképp ki akartam tartani, hogy ne kelljen tejitallal meg hasonlokkal pótolni, ha már addig nem kellett a pótlás. Mivel utána pont beleszaladtunk az őszi-téli rossz időkbe, így ezután is tolódott, de tél végén (2024 január vége-február eleje) bejött egy kellemes tavaszias idő, és akkor kezdtem újra, mert akkor már nem zavart volna, ha elapad a tej.

Az első alkalom amúgy kegyetlen volt, 7 perc/km átlaggal futottam az 5 km távot, azt hittem, hogy kipurcanok 🙃

Szép lassan belejöttem azért, májusban már ment a félmaraton.

38N

tegnapelőtt 19:55
 2/6 A kérdező kommentje:

Az nagyon szép! 😊

Hányszor mentél egy héten?

Én kettő, három alkalomra gondolok bár eleinte a kettőnek is fogok örülni, illetve ahogy sikerül össze egyeztetni, hogy mikor tudnak a babára vigyázni.

tegnapelőtt 20:32
 3/6 anonim ***** válasza:
49%
Én sajnos csak 2 éves korában tudtam menni, de addig minden nap 1-2 óra intenzív séta volt.
tegnapelőtt 20:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is heti 2-3 alkalommal jártam általában (bár volt, hogy a távot lőttem be, pl. hogy hetente egy maratonnyit lefussak).

A gyerekvigyázást én amúgy úgy egyszerűsítettem, hogy a délutani alvásidőben jártam, könnyebben rá tudtam bízni mamára egy alvó gyereket 😀

#1 voltam

tegnapelőtt 20:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Én is így tervezem, hogy alvás időben menjek és úgy hagyjam másra, ehhez még kell, hogy kialakuljon egy fixebb napirend. Most még változó, hogy mennyit alszik valahogy most alakulgat a dolog (4 hónapos).
tegnapelőtt 21:07
 6/6 anonim ***** válasza:
A nagylányomnál kb. 8 hónapos korában indultam neki, amikor bejött a tavasz, több világos (én télen futópadon futok, nem esik jól kimenni). Addig nem annyira esett jól semmilyen formában. Most a kicsi 6 hónapos és tempós gyaloglásnál tartok (szintén futópadon, de ez technikai kérdés). Nem esik jól még a csípő/kismedence tájékomnak a zötykölődés, úgyhogy egyelőre marad ez, csak majd a jobb idővel szabad térre helyezve és majd meglátom.
tegnap 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!