Hány hetesen kezdtétek el kimosni a baba ruhákat?
Figyelt kérdés
28hetes vagyok. Van már két gyerekem azt érzem egyre fárasztóbb a terhesség. Arra gondoltam hogy novemberben le tudnám a baba ruháinak mosását-vasalását hogy aztán decemberbe-januárba már ne keljen ezzel vesződni.Kicsit félek hogy később hogy bírnám de viszont nem tudom hogy nem e korai még hogy január vége-február elejéig csak állnának a szekrénybe persze szellőztetném a szekrényt meg új szekrényt kapott a kicsi de érdekelne a véleményetek hogy ti mikor kezdtétek el?nov. 14. 09:01
1/4 anonim válasza:
Hat, mosni kell nalunk a csaladra folyamat, szoval nem nagyon okozott ez fejtorest, megy a mosogep 2 naponta kb es ez a terhesseg alatt se volt maskepp:D
Egyszer valamikor a 38. het korul bedobtam a babaruhakat is, aztan ennyi. Ferjem meg kiteregetett, mert epp o jart arra.
Vasalni nem vasaltam.
2/4 anonim válasza:
38 hetesen mind a 2x
Mosni alapból kell, 2 adaggal több volt...
Vasalni eszembe nem jutott volna.
3/4 anonim válasza:
Amikor megvettem/kaptam, rögtön kimostam, ahogy összejött egy adag.(Már terhesség előtt is örököltem sokat, szóval könnyen összegyűlt.)De a "rendes" mosást szülés előttre terveztem. Jóval előtte azért mostam, ha véletlenül előbb jönne ne álljak ott egy halom mosásra váró cuccal. Aztán egy ismerősöm kiborított egy láda már egyszer kimosottat a felújítás közepén a koszba, szóval ellógni se tudtam volna a másodikat. Arra egy héttel szülés előtt került sor, amikor kész lett a szobája. Akkor még vasaltam is, de az volt a terv, hogy csak az első ráadás előtt vasalok. Ezt tartom🤣 Illetve az azóta szerzett ruhákat már nem.
4/4 anonim válasza:
Én egyszer átmostam (más ruhákkal együtt) amikor kaptam/vettem, majd olyan 30-34 hetes voltam amikor egyben átmostam az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!