Hány hetesen tudtátok meg a babátok nemét? Mi volt amit először vettetek neki? Illetve hány hetesen kezdtétek el a nagyobb bevásárlást neki?
16 hetesen derult ki, akkor vettunk par ruhat neki. Utana meg par aprosagot a kovetkezo hetekben. 22. heten szereztunk hintat meg babakocsit. Azota vettunk uvegeket, meg egy cumisuvegmelegitot is.
Most vagyok 25 hetes, Januarban tervezunk venni kisagyat, bababutort. Februarban meg pelenkazo kellekeket. Kozben az aprosagokat folyamatosan szerezzuk be. Ha valami kimaradna azt meg marciusban beszerezzuk.
Felidoben derult ki. Azt hiszem 11 hetes terhesen vettem egy rokas gyonyoru kislany ruhat. Nem birtam otthagyni a boltban, ugy voltam vele ha kisfiu, akkor majd ugyis lesz huga nem megy karba :) vegul bejott tenyleg lany lett.
25 hetesen kezdtunk bevasarolni aprankent.
12 hetesen derült ki.35. hétig semmit nem vettem.Utána is csak alap dolgokat, ruhát is csak minimális mennyiséget, így is volt amit rá se tudtam adni mert kinőtte.
Semmi kacatot nem vettem mint vízhőmérő, cumisüvegsterilizátor stb....3. gyerkőc, tudtam mi az ami tényleg kell és mi az ami felesleges pénzkidobás.
16 hetesen ultrahangon derült ki, hogy fiú. (januárban)
Karácsonyra vettünk neki egy fehér bodyt és egy krémszínű cumit. (fiúnak/lánynak is jó)
Mikor megtudtuk, hogy fiú, onnantól kezdve mindig vásároltunk valami apróságot. (ruhákat, takarót, cumisüveget stb.)
A drágább dolgokat (kiságy, fürdetőszekrény, szőnyeg, babakocsi, légzésfigyelő stb.) májusban vettük meg. Júliusban szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!