Aki két óránként szoptat, hogy old meg egy nagyobb bevásárlást, egy barátnőzést, egy sétát?
Pakolj össze mindent, és az utolsó mozzanat legyen a szoptatás, utána rögtön indulhattok is.
Ha kocsival mész, ott is meg tudod szoptatni, ha meg babakocsival, akkor keresel egy parkot, vagy félreeső helyet, és leülsz megszoptatni. Halkan megjegyzem, hogy ha bemész egy szimpatikusabb ruházati boltba, hogy a próbafülkében megszoptathatod-e a babádat, nem hiszem hogy elhajtanak.
Viszel egy kendőt/vékony takarót, akármit, és megeteted.
Én nem csináltam ebből nagy ügyet. Ha éhes a gyerek, akkor meg kell etetni. Szoptattam én is padon ülve, bokrok között. Mert volna bárki szólni egy szót is! :)
Láttam már az ikeában, a vásártér félreeső sarkában is szoptatni valakit. A világ legtermészetesebb dolga, senki nem fog megszólni érte, ha nem rakod ki a melledet.
Úgyis meleg van, nem kell azért hazarohangálni. Csak ügyesen, természetesen!
Te szerencsés vagy, mert magaddal viheted a cicit, és bárhol megszoptathatod a gyermekedet. Nekem fejnem kell, és bár a tejet üvegben bárhová magammal vihetem, vagy a babámnak otthon hagyhatom, én a mellszívóhoz vagyok kötve, három óránként le kell fejnem a cicimnet, különben felrobbanok. :-( És hidd el, nyilvánosan szoptatni sokkal könnyebb, mint a fejéshez - utána meg a mellszívó mosogatásához - a helyet keresgetni.
Hallottál már erről? [link] Ezzel bárhol szoptathatsz, senki se lát semmit, és olyan anyagból van, hogy a baba nem fő meg alatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!