Ti hány hetesen kezdtetek el vásárolni a babának? Illetve a járvány miatt ti is hamarabb elkezdtetek a vásárlást?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 14. 14:41
1/8 anonim válasza:
19 hetes vagyok, a kiságy és a babakocsi megvan, màs még nincs. Ruhát fogunk kapni illetve van ismerős akitől veszek majd. Ezeket sem vettem volna még meg, ha nincs ez a helyzet, de ki tudja mi lesz itt még, aludnia màr lesz hol, sètálni tudunk, a többi apróbb dolgot meg majd megrendelem.
2/8 A kérdező kommentje:
En 21 hetes vagyok a napokban kezdtem el ez miatt aggodni, a babakocsin nagyon gondolkozom hogy a héten megrendelem
2020. ápr. 14. 15:21
3/8 anonim válasza:
24 hetes vagyok, még nem vettünk semmit. Júliusban tervezem, ha nem nyit ki egy bevásárlóközpont sem (külföldön élek itt kijárási tilalom van) akkor online megrendelek mindent, de akkor talán júniusban elkezdem.
4/8 anonim válasza:
24 hetes vagyok, még nem kezdtem el. Majd nyár elején.
5/8 anonim válasza:
34
A járvány miatt sem kezdenék sokkal korábban
6/8 anonim válasza:
23 hetes vagyok. Apróságokat vettem korán, mert megtetszett/akciós volt. Egy csomag pelus, pár body, ilyesmi, ill ruhákat kaptunk is.
Ma rendeltem először nagyobb dolgot épp álványos fürdőkád/pelenkázó, cumisüveg, kórházi csomag, egy havi pelus, törlőkendő.
Most már minden hónapban veszek valamit. Kövi a babakocsi lesz.
7/8 anonim válasza:
Én 4 hónaposan kezdtem el vásárolni mert a babona úgy tartja ha szülés előtt fel van állítva a kiságy akkor üresen marad. Meg vettünk mindent ami kellet de a kiságyat a férjem állította fel míg én kórházba voltam a baba kocsit meg a garázsba tartottuk addig.
8/8 anonim válasza:
Régen nem volt bölcs dolog előre vásárolni csak amit a kórházba vittek a babának. Egyébként úgyis kapsz ajándékba egy csomó ruhát az ismerősöktől és rokonoktól. Ha elfogadod örömet szerzel nekik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!