Elvált szülők! Ti hogy oldjátok meg a gyermeket igy járvány idején? Változtattatok bármin a vírus miatt?
Ugye egy gyermek ha hol itt van, hol ott, akkor ő akár viheti is magával véletlenül is a vírust.
Pl közös gyerekneveles esetén változtattatoi bármin is? (De akár a hétvégi kapcsolattartás esetén is).
Csak, mert én lehet inkább magam mellé venném, pedig nincs ideje felét nálam (vamivel kevesebb), teljes gyerektartást vonnak stb.
Az egészség fontosabb...szerintem.
De a járvány miatt nem mennek vagy egyébkent is skype-on beszélnek?
Én szeretnék egy biztonságos "rendszert". Alapbol egy működő megegyezes szerint van velem, de a jarvány alatt ésszerű lenne ezen változtatni. De nem tudom másnál is felmerül-e ilyen? Én ugyanugy idöt szeretnék vele tölteni, sőt. A lényeg, hogy mindenki szempontjából a legbiztonságosabb hekyzetet teremtsük.
pl az állásomon.
mert látom tavalyi kérdés és mikor 2020 májusában bezártak az ovik és otthon kellett maradjak a gyermekemmel, utána páros lábbal rúgtak ki miatta.
ahogy minden más kisgyermekest is a cégtől.
mert, hogy ilyesmi nem fér bele, hogy kisgyerekkel adódó problémák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!