Járvány van megint? Van most valami virus?
Ahogy hallom Calici vírus...
Vasárnap éjjel arra ébredtem, hogy a 1,5 éves fiam elkezdett hányni, reggel én is. Nekem 2 napig volt a gyomrom fura, hányni már nem hánytam, de a hasam ment. A gyerek még hétfő éjszaka is hányt (nappal nem), kedd reggel mentünk dokihoz, kapott hányinger ellen kúpot meg B vitamint, ő utána nem is hányt. Viszont még mindig elég híg a széklete. Mondjuk ez már szerintem attól van, hogy 2-3 napig egy falatot nem evett csak szopott (szerencsére). Csütörtökön kezdett eszegetni. A dokinéni annyit mondott még, hogy sós kekszet adjak neki, a Kuki nagyon jó, de még attól is öklendezett eleinte. :(
Hozzáteszem, előbb az apja volt rosszul, másnap a nagymama betegedett le, mi következő nap, de már az anyukám is hányt a hétvégén. Sőt, a környezetünkben több embertől is hallottam hányást, hasmenést.
Jobbulást neked!
igen,hányós hasmenéses járvány. ezt kapta meg lánykám is :(
egy hétvége alatt kihevertük.
diéta (krumpli,keksz,tea,répa) és normaflore
Bocs az OFF-ért ,de Ti merre laktok?Mi budapestiek vagyunk.Aggódom amiket írtatok.
Jobbulást mindenkinek!
2 gyerekes kismama
09.02-es vagyok és pesti. Gyorsan átment rajtunk, de akkor sem kívánom senkinek. Mielőbb szerezz be Normaflore-t, a biztonság kedvéért. Nektek is és a kicsinek is jó. Mellé vehetsz esetleg b6 vitamint magatoknak. Az majd a szédülésre, és én még szén tablettát kaptam a hasmenésemre.
Kívánom, hogy ne kapjátok el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!