Milyen járvány van most? 4,5 hónapos babám reggel 7-kor szopizott, azóta folyamatosan apránként hányja ki, cicire tettem most délben, de nem kell neki, megint hányt kicsit. Mitől van ez?
Csak szopik,tea,víz nem kell neki.
Adjak neki Normaflort szerintetek vagy hívjam a dokit?
Köszönöm!
Olyan tehetetlen és ideges vagyok,próbálom a teát kiskanalanként,de nem igazán kell neki.
Megvizsgálta,torok,has,nyak,kutacs rendben.Dedalonetta kúpot adtunk neki,azóta alszik.Teát kell majd kiskanalanként adjak neki,most a szopit kicsit mellőzük,remélem este már ehet és bír is majd enni szegénykém.Mikor itt volt a doki öklendezett,csuklott.
Később,este felé még visszajön,megnézi megint.Jajjjj!Iszonyú ez az érzés,hogy nem tudok segíteni Neki és csak
bágyadtan néz a kis bóbita szemeivel.Már bőgtem egy csomót.
Reméljük hamar rendbejöttök. Lehet venni a gyógyszertárban vízben oldódó port ami pótolja a hányás és esetleg hasmenés okozta ásványianyag és vitamin veszteséget. Mindig tarts otthon ilyen helyzetekre.
Jobbulást! Ne stresszelj mert nem jó a tejnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!