Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen járvány van most? 4,5...

Milyen járvány van most? 4,5 hónapos babám reggel 7-kor szopizott, azóta folyamatosan apránként hányja ki, cicire tettem most délben, de nem kell neki, megint hányt kicsit. Mitől van ez?

Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 12:18
 1/8 A kérdező kommentje:

Csak szopik,tea,víz nem kell neki.

Adjak neki Normaflort szerintetek vagy hívjam a dokit?

2009. júl. 7. 12:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb ha felhívod az orvost és neki elmondod mi történt.
2009. júl. 7. 12:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha kihányja felesleges. Beszélj a dokival!
2009. júl. 7. 12:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Felhívtam,jön mindjárt!
2009. júl. 7. 13:07
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Olyan tehetetlen és ideges vagyok,próbálom a teát kiskanalanként,de nem igazán kell neki.

2009. júl. 7. 13:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Helló!Mit mondott a doki,mi a baj?Beteg?
2009. júl. 7. 13:52
 7/8 A kérdező kommentje:

Megvizsgálta,torok,has,nyak,kutacs rendben.Dedalonetta kúpot adtunk neki,azóta alszik.Teát kell majd kiskanalanként adjak neki,most a szopit kicsit mellőzük,remélem este már ehet és bír is majd enni szegénykém.Mikor itt volt a doki öklendezett,csuklott.

Később,este felé még visszajön,megnézi megint.Jajjjj!Iszonyú ez az érzés,hogy nem tudok segíteni Neki és csak

bágyadtan néz a kis bóbita szemeivel.Már bőgtem egy csomót.

2009. júl. 7. 15:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Reméljük hamar rendbejöttök. Lehet venni a gyógyszertárban vízben oldódó port ami pótolja a hányás és esetleg hasmenés okozta ásványianyag és vitamin veszteséget. Mindig tarts otthon ilyen helyzetekre.

Jobbulást! Ne stresszelj mert nem jó a tejnek...

2009. júl. 7. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!