Mit tegyek? Adjak még Neki? Reggel 8 óta folyamatosan eszik a lányom.10 hetes. Már 3 hete átalussza az éjszakát, aztán eszi, és alszik még egy kicsit. De ma nem tudom mi van Vele?
Figyelt kérdés
Már 300ml-nél tartunk, de még most is tömködi a szájába a kezét és nyűglődik. De már nem merek többet adni Neki. Egy evésre 100-120-at szokott enni és már 3 óránként eszik. (cumisüvegből kapja az anyatejet). De ma nem tudom mit csináljak Vele.2009. dec. 11. 11:32
1/4 anonim válasza:
Már ne adj. Tuti hogy 300 ml után már nem éhes. Nem az a baja.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Felvettem, nem volt jó, tömte az öklét. Pelust is kicseréltem, nem hasfájós már egy ideje. Nem lázas, nem beteg, nem tudom mit csináljak Vele. Lehet az idő?
2009. dec. 11. 11:36
3/4 anonim válasza:
Ne adj neki, lehet, hogy már azért nyűglődik, mert túletetted. Eleinte én is onnan tudtam, hogy a fiam éhes, hogy a kis kezét tömködte a szájába. Én is etettem volna folyton, mert azt hittem, hogy éhes.
De nem az, csak kezdi felfedezni magát. Mostmár a cumi nem is kell a fiamnak, csak a kezét tuszkolja a szájába állandóan, és pár napja érdeklődéssel bámulja is. Elvan fél órát is úgy, hogy bámulja a kezét, majd tömi a szájába. Ma 11 hetes.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Már nem is adok többet. Remélem megnyugszik lassan. Most a játszószőnyegre tettem, úgy néz ki hogy most talán ellesz.
2009. dec. 11. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!