Megint vmi járvány van?
Kislányom még csak nemrég kezdett el oviba járni, de máris beteg lett. Sőt most már én is elkaptam tőlle:S Hétfőn már menni akar oviba, de nagyon úgy néz ki nem megy. Orrát már szerencsére kitudja fújni egyedül is, szóval nem kell szívni. Robitussin szirupot adok neki, Meg Stodalt (homeopátiás). Szeretném, hogy minnél előbb meggyógyuljon, mert már nagyon akar menni.
Köhög, folyik az orra szerencsére láza nincs. Mit tehetnék a gyorsabb javulás érdekében? Más gyereke is beteg?
nekünk is azt mondta a doki, hogy ez csak enyhe nátha. Szerintem kicsit több. Holnap irány vissza a gyerekorvos mert nem akar gyógyulni. Szegénykém mindig jön, hogy holnap mehetek oviba? Most épp alszik meg szerintem most én is ledőlök, mert nagyon levagyok gyengülve. Érdekes a párom még sikeresen megúszta, de lehet ő is sorra kerül.
Várom további válaszokat és előre köszönöm:)
Az oviban folyton járványok vannak,örülj ha 2 hetet tud folyamatosan járni:DA lényeg,hogy ne engedd vissza addig ha megteheted amíg meg nem gyógyult teljesen,bár vannak olyan anyák aki visszaengedik a beteg gyereket,aztán csodálkoznak ha szidják őket mert a többiek is elkapták:/
Emlékszem nálunk is folyton ez ment,én mindig beteg voltam,bár én főleg az asztmám miatt:)
Az én lányomról még nemtudok nyilatkozni,egyelőre pocaklakó fázisban van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!