Calici járvány van megint az óvodások körében? Csak ma három kisgyerekről hallottam a környezetemben akik hánynak rosszul lettek. Ez igy terjed?
Figyelt kérdés
Nagyon rosszul vannak mind,és állitólag másnapra elmúlik.2010. dec. 16. 20:42
1/3 anonim válasza:
A szomszéd óvodás kislány is ebben szenved. Szörnyű ez a betegség, nagyon megviseli, remélem már jobban van! Nem csak oviban, iskolában is terjed, ezt is hallottam!
2/3 anonim válasza:
Én is tegnap reggel hallottam az óvónéninktől,hogy valami ilyesmi járvány van.A csoportból az egyik kisfiúnak hasmenése volt,nem is hozták már tegnap óvódába.Csak reménykedem,nem calici és mi nem kapjuk el..
3/3 anonim válasza:
Tavaly ilyenkor is ez a járvány tombolt. Tudom, mert a fiam 23. án kezdett el hányni és ment a hasa is. Idén remélem elkerül minket. A csoportjukban a 28 gyerekből 8 van csak. Reménykedni tudok csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!