Megkérdezitek a gyereket, hogy szeretne e a mamához menni?
Figyelt kérdés
4 éves lesz lassan a kislányom. Két éves kora óta alszik anyosomnal anyukamnal is, viszont akkor még nem volt ebből gond hogy akar e menni vagy sem. Mostanában ha megyünk valahova este és megkérdezem tőle hogy megy e ő vagy jöjjön inkább a mama akkor a második verziót kéri. Anyukám gond és problemazas nélkül ugorja meg az akadályt, anyósom problémát csinál belőle, hogy márpedig a gyerek menjen minek ő. Ezért most kétszer is anyukám jött mert sírt a kislányom. Ti rá eroszakolnátok a gyerekre, hogy akkor is megy ha nem akar?aug. 18. 17:09
1/41 anonim válasza:
Nem. Mi döntjük el. Mármint mi szülők és az, aki vigyáz rá.
2/41 anonim válasza:
Dehogy erőszakolom rájuk.
Mondjuk nincsenek is lepasszolva 2 éves koruktól.
3/41 anonim válasza:
Nem. Nálunk 3 lesz októberben. Mindig megkerdezem tőle. Bár csodálkoznék ha nem akarna menni, vagy ott lenni. Imad ott lenni.
4/41 A kérdező kommentje:
Mi se passzoltuk le állandóan csak két évesen kezdtük el hogy legyen ott is.. úgy tűnt nincs probléma volt hogy haza indulasnal toporzekolt. Most egy három hónapja kezdte ezt el, hogy ott aludni nem akar, napközben is alig várja hogy a helyen legyen (akkor is ha mi is ott vagyunk).
aug. 18. 17:20
5/41 anonim válasza:
De miért kell odahívni bárkit is. Legyenek vele a szülei ne a mamákra legyen passzolva, főleg h szerencsétlen nem akarja.
6/41 A kérdező kommentje:
Én is ilyen voltam gyerekként, soha sehol nem aludtam, utaltam a taborokat stb.. az este az otthonomban volt a jó.
aug. 18. 17:23
7/41 A kérdező kommentje:
Bocs hogy egyszer egyszer elmennenk vacsorázni vagy egy koncertre.. a gyerekvállalás egyenlő azzal, hogy magunkra ne forditsunk egy percet se? Itt nem lepasszolasrol van szó, hanem arról hogy a gyerek nem akar menni anyósom meg tuskó módon erőszakos, mert csak a saját kényelmet nézi.
aug. 18. 17:25
8/41 anonim válasza:
Nem, soha nem vinnem a gyerekemet olyan helyre ahová nem akar menni.
9/41 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt a lepasszolos dumát. Ha a gyereknek jófej nagyszülei vannak és a gyerek szeret ott lenni, miért ne aludna ott néha?? Egy percig nem érzem rosszul magam, hogy néha ott alszik a 3 éves gyerekem. Addig meg én megcsinalom itthon azokat a dolgokat, amik gyerek mellett nehezebb. De ha épp kikapcsolodnek, amíg ő elvan, akkor sem érezném rosszul magam.
10/41 anonim válasza:
Itt nem lepasszolasrol van szó, hanem arról hogy a gyerek nem akar menni anyósom meg tuskó módon erőszakos, mert csak a saját kényelmet nézi.
Miért, ti nem azt nézitek? Nehogy már még ti tegyetek neki szívességet hogy vigyázhat a gyereketekre míg ti szórakoztok. Ez rajtatok kívül senkinek se jó, és még te tuskózod le anyósodat.
50es, nem Instagram szülők akiknek kell a gyerek a lájkhoz utána meg mamaa gyeree mert nem bírunk vele vacsikázni kell mennünk neveljed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!