Szülés után/szoptatás alatt foltokban eltűnt szőrnövekedés (láb, hónalj)? Hajam nem hullik. Hormonális "gond" vagy más betegség lehet?
7 hete szültem és kb 1-2 hete tűnt fel a lábszáramon egy nagyobb folt, ahol nincs szőr. Borotválni szoktam a lábam, réges régen (1-2 éve) epiláltam utoljára nagyon ritkán gyantáztam, olyankor mindig ritkásabb volt a szőr de ez biztosan most szülés után történt.
Bánni nem bánom csak azért nem örülnék, ha valami betegség lenne a háttérben
Köszönöm a válaszokat, akkor biztosan csak a hormonok.
Harmadik baba amúgy és az első kettőnél nem volt ilyen, a hajam hullott szülés után pár hónapig mindkettőnél de szerencsére mivel nagyon dús a hajam nem látszott a fejemen csak ugye mindenhol a hajszálaim voltak a házban :D
Meg szülés alatt iszonyatosan sok babahajam nőtt és erősek is lettek.
Őszinte leszek (nem tudom pontosan meddig) de pár hétig talán 2-3 egyáltalán nem foglalkoztam a lábam borotválásával így mivel már nagyobb volt a szőr, feltűnt, hogy nagyobb foltban egyáltalán nincs szőr, de tényleg konkrétan sima mint a babapopsi :D
1,5 hete, a 6 hetes kontroll előtt volt nagy borotválás és a hónaljamon azóta is pár szál szőr nőtt. Persze egyáltalán nem bánom csak furcsa volt
kedves 5-ös. a hajad is hullott?
nekem első 2 szülés után igen, most még nem tapasztalom (ma 7 hetes a babám)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!