Sziasztok! A gyerekeim gyakran szenvednek felső légúti megbetegedésben, ezért minden este legalább egy órán keresztül párásítunk Salvus vízzel. De mindenbe is bemegy. A szekrenyekben a ruhák (zárt ajtók esetén!), játékok folyamatosan fehérek a Salvus miatt, a napi felmosásról nem is beszélve. Lehet tenni valamit ellene?
tegnap 16:59
1/9 anonim válasza:
Nem párásítani, hanem inhalálni kellene és nem salvussal, hanem sima sóoldattal.
tegnap 17:01
2/9 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de nem ebben kértem segítséget!
Természetesen inhalàlás is van, mivel az egyiküknek krónikusan visszatérő problémája van, orvosi kezelés alatt áll, stb.
tegnap 17:09
3/9 anonim válasza:
Parasitoba hulyeseg tenni, en is elkovettem ezt a hibat egyszer. Szidtam is magam rendesen, mert utana 2 napig takaritottam 😂😂
Parasitasra tokeletes a sima viz is.
Inhalatorba viszont teljesen jo, ugy szoktuk hasznalni.
tegnap 17:10
4/9 anonim válasza:
"Ne haragudj, de nem ebben kértem segítséget!"
Ne haragudj, de ha ez a megoldás...🤷
tegnap 17:13
5/9 anonim válasza:
Párologtatóba nem szabad tenni, pont azért, amit leírtál. A Salvus víz inhalálásra való.
Esetleg refluxra. De az meg felnőtteknek. :D
tegnap 18:00
6/9 anonim válasza:
Nálunk nagyon kemény a víz, így párásításra az sem volt jó, minden fehér por volt.
Ioncserélt vízzel párásítunk, azzal nincs ilyen problémánk, de a desztillált víz is jó.
tegnap 18:10
7/9 anonim válasza:
A salvus párásításra hülyeség... Pont ezért. Azzal csak inhalálunk.
tegnap 18:34
8/9 anonim válasza:
Én fürdőszobában próbáltam ki a párásítást Salvus vízzel. Ott nem okozott akkora gondot, de mivel láttam, mit művel, inkább hanyagoltam. Pedig én is azt hittem, jó lesz, kifejezetten olyan párásítót vettem, amibe lehet Salvus vizet tenni. Inhalátorba inkább való.
tegnap 19:20
9/9 anonim válasza:
Egyszer párásítottam Salvus-szal, megdöbbentem, amikor bementem egy fél óra után a gyerekszobába: olyan fehér ködöt csinált, hogy nem láttam a gyerekeket. Alig lehetett kiszellőztetni is. Azóta csak sima desztillált vízzel párásítok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!