Robotporszivot mikor es hogy hasznaljatok?
Sziasztok! Azert a gyerekvallalas kategoria, mert erdekelne a gyakorlatban hogy mukodik gyerek mellett nalatok. Nekem meg soha nem volt, par napja rendeltem meg, ezert a sok kerdojel bennem.
Elpakoltok, mielott elinditjatok vagy majd lesz ami lesz alapon kikeruli a cuccokat?
Csak azert kerdes ez, mert a nappaliban van nalunk hintalo, muffik szonyeg, pikler maszoka, csuszda, kisasztal, szekek. Nyilvan a kisebb jatekokat evidens, hogy elotte elpakolom, de ezeket is csak fel kene tenni legalabb a kanapera, ha azt szeretnem, hogy normalisan takaritson. Csak tartok attol, hogy akkor mikor fogom tudni hasznalni, ha elotte ennyire ossze kell pakolni.
Ti hogy csinaljatok?
Látni fogod mit tud kikerülni. Amikor elmentem otthonról, bekapcsoltam. Ha végzett visszament a töltőre, vagy elakadva megtaláltam valahol. Nyilván takarítani kell mellette normál porszívóval is időnként, de rengeteg szöszmöszt összeszed.
Nem pakolgattam a földön a dolgokat, csak ahol tudtam hogy el fog akadni. Állatszőrre kiváló.
Bocsánat az offért, de privát üzenetre senki sem szokott válaszolni.
#2 milyen porszívód van, ami állatszőrre kiváló? A cicáim miatt szeretnék egyet beszerezni.
Nálunk 3 macska mellett már beszereztem a robotporszívót, remekül tette a dolgát.
Viszont ahogy a kisfiam mászni majd járni kezdett, problémás lett a használata, mert folyton becserkészte, nyomkodta meg ráült és úgy utazott rajta. 😁
Ha meg nem vagyunk itthon, nem merem már bekapcsolni, mert az egyik cica hajlamos az alom mellé pottyantani néha a kakit. 1x úgy kente szét a lakásban a porszívó, amíg sétálni voltunk. Remek szagokra értünk haza. 😵💫😂
Igen-igen, nekunk is van vezetek nelkuli porszivonk is, szeretem, de benti kutya mellett jo lehetne talan egy robot is.
De majd kiderul, kivancsi vagyok😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!