Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Robotporszivot mikor es hogy...

Robotporszivot mikor es hogy hasznaljatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Azert a gyerekvallalas kategoria, mert erdekelne a gyakorlatban hogy mukodik gyerek mellett nalatok. Nekem meg soha nem volt, par napja rendeltem meg, ezert a sok kerdojel bennem.

Elpakoltok, mielott elinditjatok vagy majd lesz ami lesz alapon kikeruli a cuccokat?

Csak azert kerdes ez, mert a nappaliban van nalunk hintalo, muffik szonyeg, pikler maszoka, csuszda, kisasztal, szekek. Nyilvan a kisebb jatekokat evidens, hogy elotte elpakolom, de ezeket is csak fel kene tenni legalabb a kanapera, ha azt szeretnem, hogy normalisan takaritson. Csak tartok attol, hogy akkor mikor fogom tudni hasznalni, ha elotte ennyire ossze kell pakolni.

Ti hogy csinaljatok?

tegnap 21:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A nagyobb dolgokat körbeporszívózza, ha elfér közé/alá, bemegy. De ami könnyen mozdítható, eltolhatja, elakad rajta, maga alá gyűri.
tegnap 22:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Látni fogod mit tud kikerülni. Amikor elmentem otthonról, bekapcsoltam. Ha végzett visszament a töltőre, vagy elakadva megtaláltam valahol. Nyilván takarítani kell mellette normál porszívóval is időnként, de rengeteg szöszmöszt összeszed.

Nem pakolgattam a földön a dolgokat, csak ahol tudtam hogy el fog akadni. Állatszőrre kiváló.

tegnap 22:12
 3/9 anonim ***** válasza:

Bocsánat az offért, de privát üzenetre senki sem szokott válaszolni.

#2 milyen porszívód van, ami állatszőrre kiváló? A cicáim miatt szeretnék egyet beszerezni.

tegnap 22:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy egyszerűbb Xiaomi van (annak idején a 2. legolcsóbb fajta volt), a szőrt szerintem mind összeszedi.
tegnap 22:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Én ezért nem használom, mert 2 ördögfióka mellett mindig szanaszét van valami, mert ketten gyorsabbak, mint én. Én nem is használom inkább. Nekem a rudporszivo jött be helyette. Ott nem kell zsinórt rángatni, hanem naponta 2-3x felkapom, így mindig tisztaság van.
tegnap 22:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk 3 macska mellett már beszereztem a robotporszívót, remekül tette a dolgát.

Viszont ahogy a kisfiam mászni majd járni kezdett, problémás lett a használata, mert folyton becserkészte, nyomkodta meg ráült és úgy utazott rajta. 😁

Ha meg nem vagyunk itthon, nem merem már bekapcsolni, mert az egyik cica hajlamos az alom mellé pottyantani néha a kakit. 1x úgy kente szét a lakásban a porszívó, amíg sétálni voltunk. Remek szagokra értünk haza. 😵‍💫😂

tegnap 22:56
 7/9 anonim ***** válasza:
#6 hálás vagyok, hogy ezt megosztottad, hasonló kaki probléma szokott lenni nálunk is :)
ma 00:10
 8/9 A kérdező kommentje:

Igen-igen, nekunk is van vezetek nelkuli porszivonk is, szeretem, de benti kutya mellett jo lehetne talan egy robot is.

De majd kiderul, kivancsi vagyok😄

ma 00:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Beállítom idôzítôre, akkor megy körbe, amikor nem vagyunk otthon. Elôtte felpakolok. Fajtafüggô, a legtöbb elakad a kacatokban. Nekünk most Eufy van, ami nem akad el, csak nagyon ritkán, illetve van víztartója és mop része, így fel is töröl ott, ahol nincs szõnyeg (automatikusan érzékeli). Imádom, eddig ez a legjobb robotporszívónk. De az elôzôek is sok szôrt összeszedtek (macskánk van).
ma 03:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!