Van, aki megbánta a mosogatógép és/vagy robotporszívó vásárlását?
Eszembe jutott ez a kérdés, mert bárki tapasztalatot kér ezen termékekről, rögtön jönnek a válaszok, hogy minek az, hülyeség, nehogy már ennyit ne tudjon megcsinálni, stb.
Ezek az emberek azok, akiknek nincsen, tehát fogalmuk nincs róla, hogy milyen, ha van. Ezért gondoltam megfordítom a kérdést, így hasznosabbak a válaszok.
Nekem mindkettő van, és az egyik legjobb döntésem volt, mert nagyon sok időt megspórolok vele, amit a családdal tölthetek :)
Legjobb barátom a mosogatógép, robotporszívót meg azért nem veszek, mert a házam két szintes, és földszinten is a nappali és az ebédlő közt úgy 15 centi szintkülönbség van, ezért kb használhatatlan lenne nálam.
Egy egyedülálló férfi. :)
nálam sajna szőnyeg van mindenhol, így nincs robotporszívóm.
Mosogatógép van, már 15 éve (most vettem a másodikat, ez első 15 év után romlott el...), és nagyon. nagyon jó dolog. Időt és vizet is spórolok vele, szépen mosogat, egy gondot levett a vállamról.
én SENKIT nem ismerek, aki megbánta volna, hogy vett mosogatógépet...
Mosogatógép nekem kb 20 éve van, nagyon jó döntes volt.
A robotporszívóval kicsit szkeptikus voltam, de pár hét után kiismertem és arra is azt mondom, hasznos eszköz. Elég 2-3 havonta elővenni a vezetékes gépet.
Én sem ismerek olyat, aki megbánta :)
Normál szőnyegen tud menni a robot (hosszú szálú shaggy-n nem), nálunk is minden szobában van szőnyeg, a magas küszöb, amit nem tud leküzdeni.
A mosogatógéphez ragaszkodok, szeretem mikor helyettem dolgozik. A robotporszívó már egyszer kétszer megfordult a fejemben, de olyat szeretnék ami fel is mos, csak nagyon sokallom az árát. A robot porszívóhoz lett kialakítva a ház elrendezése, és kialakítása, és a bútorok is.
A helye is megvan, csak meg kéne venni. De ilyen felmosós fajtából nem tudom melyik lehet ami tényleg jó.
Nálunk sosincs annyi mosogatnivaló, hogy mosogatógépnek bármi haszna legyen, de a robotporszívómat imádom...
Elsőre egy olcsóbbat vettem, azt viszont hamar megbántam, az 40.000ft kukába dobott pénz volt gyakorlatilag... de aztán jobbat vettem 200ért, ez ki is üríti a portartáját automatikusan egy nagyobb tartályba, így ha megtellik csak hazamegy kiürít, aztán megy tovább... egy tacskó és egy macska mellett én már nem is tudom, hogy tudtam nélküle élni...
A mosogatógép a világ legjobb találmánya. De tény, hogy csak ha többen vagytok. Amikor egyedül vagyok sose használom.
A robotporszívóval kevésbé vagyok elégedett, de valsz csak valami jobbat kellett volna venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!