Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Van, aki megbánta a mosogatógé...

Van, aki megbánta a mosogatógép és/vagy robotporszívó vásárlását?

Figyelt kérdés

Eszembe jutott ez a kérdés, mert bárki tapasztalatot kér ezen termékekről, rögtön jönnek a válaszok, hogy minek az, hülyeség, nehogy már ennyit ne tudjon megcsinálni, stb.

Ezek az emberek azok, akiknek nincsen, tehát fogalmuk nincs róla, hogy milyen, ha van. Ezért gondoltam megfordítom a kérdést, így hasznosabbak a válaszok.

Nekem mindkettő van, és az egyik legjobb döntésem volt, mert nagyon sok időt megspórolok vele, amit a családdal tölthetek :)

ma 12:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%

Legjobb barátom a mosogatógép, robotporszívót meg azért nem veszek, mert a házam két szintes, és földszinten is a nappali és az ebédlő közt úgy 15 centi szintkülönbség van, ezért kb használhatatlan lenne nálam.

Egy egyedülálló férfi. :)

ma 12:31
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

nálam sajna szőnyeg van mindenhol, így nincs robotporszívóm.

Mosogatógép van, már 15 éve (most vettem a másodikat, ez első 15 év után romlott el...), és nagyon. nagyon jó dolog. Időt és vizet is spórolok vele, szépen mosogat, egy gondot levett a vállamról.

én SENKIT nem ismerek, aki megbánta volna, hogy vett mosogatógépet...

ma 12:41
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Mosogatógép nekem kb 20 éve van, nagyon jó döntes volt.

A robotporszívóval kicsit szkeptikus voltam, de pár hét után kiismertem és arra is azt mondom, hasznos eszköz. Elég 2-3 havonta elővenni a vezetékes gépet.

ma 12:44
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Mosogatógéppel éltem 21 éves koromig majd albérletbe költöztem ahol nem volt. Egy évet laktam ott. Utána alap feltétel volt a következő albérletnél hogy legyen mosogatógép. Olcsóbb, gyorsabb. Sokkal gyorsabb.
ma 12:45
 5/18 A kérdező kommentje:

Én sem ismerek olyat, aki megbánta :)

Normál szőnyegen tud menni a robot (hosszú szálú shaggy-n nem), nálunk is minden szobában van szőnyeg, a magas küszöb, amit nem tud leküzdeni.

ma 12:46
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém megy a shaggy szőnyegen is, egyedül a bojtos végét kapta be, azt a szőnyeget kicseréltem.
ma 12:50
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút mosogatógép-ellenes voltam. Aztán konyhafelújításkor a gyerekeim "kierőszakolták", hogy legyen beépítve, legalább a vendégségek idején használjam. Ma már szinte mindent beleteszek, nagyon megszerettem. Robotporszívót vettünk, mivel a kutyánk bejár, így naponta porszívózunk, felmosunk. Nagyon jó szolgálatot tesz, mindig hajnalban indul, mire felébredünk, minden tiszta. Később kaptam még egyet, azt beüzemeltük a felső szintre. Nálunk vastag gyapjúszőnyegek vannak a szobákban (oda a kutya nem jöhet be), és azokat is nagyon szépen kiporszívózza. Szóval én csak jót tudok mondani.
ma 12:56
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

A mosogatógéphez ragaszkodok, szeretem mikor helyettem dolgozik. A robotporszívó már egyszer kétszer megfordult a fejemben, de olyat szeretnék ami fel is mos, csak nagyon sokallom az árát. A robot porszívóhoz lett kialakítva a ház elrendezése, és kialakítása, és a bútorok is.

A helye is megvan, csak meg kéne venni. De ilyen felmosós fajtából nem tudom melyik lehet ami tényleg jó.

ma 13:10
 9/18 anonim ***** válasza:
74%

Nálunk sosincs annyi mosogatnivaló, hogy mosogatógépnek bármi haszna legyen, de a robotporszívómat imádom...

Elsőre egy olcsóbbat vettem, azt viszont hamar megbántam, az 40.000ft kukába dobott pénz volt gyakorlatilag... de aztán jobbat vettem 200ért, ez ki is üríti a portartáját automatikusan egy nagyobb tartályba, így ha megtellik csak hazamegy kiürít, aztán megy tovább... egy tacskó és egy macska mellett én már nem is tudom, hogy tudtam nélküle élni...

ma 13:12
 10/18 anonim ***** válasza:
62%

A mosogatógép a világ legjobb találmánya. De tény, hogy csak ha többen vagytok. Amikor egyedül vagyok sose használom.

A robotporszívóval kevésbé vagyok elégedett, de valsz csak valami jobbat kellett volna venni.

ma 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!