Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Van, aki megbánta a mosogatógé...

Van, aki megbánta a mosogatógép és/vagy robotporszívó vásárlását?

Figyelt kérdés

Eszembe jutott ez a kérdés, mert bárki tapasztalatot kér ezen termékekről, rögtön jönnek a válaszok, hogy minek az, hülyeség, nehogy már ennyit ne tudjon megcsinálni, stb.

Ezek az emberek azok, akiknek nincsen, tehát fogalmuk nincs róla, hogy milyen, ha van. Ezért gondoltam megfordítom a kérdést, így hasznosabbak a válaszok.

Nekem mindkettő van, és az egyik legjobb döntésem volt, mert nagyon sok időt megspórolok vele, amit a családdal tölthetek :)

nov. 8. 12:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Aki fél, hogy nem tudja megtölteni, annak vagy nincs rá pénze, vagy sosem próbálta. Esetleg mindkettő.
nov. 10. 09:13
 22/26 anonim ***** válasza:
23%
Vagy elmosogat maga után mindig.
nov. 10. 10:09
 23/26 anonim ***** válasza:
83%

Nem tudsz olyan minőségben elmosogatni, mint a gép. Legalábbis annyi idő alatt és annyi melegvíz felhasználásával.

Anyósom egy vasárnapi főzés után kipancsolta a 120 literes bojlerből az összes melegvizet. 10000 forinttal lett kevesebb a villanyszámlája amikor elkezdte használni a gépet. 10 év alatt az több mint 1 millió forint!

nov. 10. 10:14
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
Akkor anyóspd egy kretén, és nem tud mosogatni... nekem a 10literes konyhai bojlerem elég a vasárnapi főzés mosogatáshoz anélkül, hogy érezném, hogy hült benne a víz...
nov. 10. 11:13
 25/26 anonim ***** válasza:
10%
12 évet éltem The Bronxban, ott nem gyűjtögetheted a mosogatnivalót a gépben, hanem főztél, elmosogatod amiben... ettél elmosogatod azt amiben... azonnal... aztán eltörlöd papírtörlővel és elrakod a helyére... ellenkező esetben, megbarátkozhatsz a tenyér méretű csótányokkal a lakásban.
nov. 10. 11:16
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
A mosogatógépet sztem nem lehet megbánni... a robotporszívó is szuper találmány, főleg macskás lakásban.
nov. 12. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!