Van, aki megbánta a mosogatógép és/vagy robotporszívó
vásárlását?
Figyelt kérdés
Eszembe jutott ez a kérdés, mert bárki tapasztalatot kér ezen termékekről, rögtön jönnek a válaszok, hogy minek az, hülyeség, nehogy már ennyit ne tudjon megcsinálni, stb.
Ezek az emberek azok, akiknek nincsen, tehát fogalmuk nincs róla, hogy milyen, ha van. Ezért gondoltam megfordítom a kérdést, így hasznosabbak a válaszok.
Nekem mindkettő van, és az egyik legjobb döntésem volt, mert nagyon sok időt megspórolok vele, amit a családdal tölthetek :)
Robot porszívónk nincs, elég magas küszöbök vannak nálunk, úgyhogy egyelőre valószínűleg nem is lesz, de porszívózni szeretek, úgyhogy annyira nem hiányzik. A mosogatógépet imádom. Szerintem olyan, mint régen a mosógép lehetett, hogy végülis nélküle is meg lehet lenni, de annyira meg tudja könnyíteni az életet.
nov. 8. 13:24
12/26 anonim válasza:
Hálás egy masina a mosogatógép. Nagyon szeretem. Van robotporszívó is. Küszöbmentes a ház és szépen takarít. A baj vele az, hogy a felmosófejet nem tudja jobban felhúzni és bizony maszatos lesz a szőnyeg amikor felmegy a szőnyegre. Ettől függetlenül nagyon szeretem.
nov. 8. 13:40
13/26 anonim válasza:
Mosogatógépnél csak a szarítógépemet szeretem jobban.
Anyósom is csak azt bánta meg a mosogatógéppel kapcsolatban, hogy rábeszélte magát, hogy kisebbet vegyen. Akkor még egyedül volt, azóta van párja és akkor is kicsi a gép, amikor mi ott vagyunk.
Robotporszívónk még nincs, anyósomnak vettünk most 70. szülinapra (azt kért).
Nálunk csak azért nem lesz, mert kicsi és kupis a lakás, jaték mindenhol, nem tudna rendesen végigmenni. De ha költözünk, szeretnék.
nov. 8. 13:55
14/26 anonim válasza:
Jobb robotporszívók megbírkóznak akár 3cm magas küszöbbel is, aminél azért ritkán magasabb egy küszöb. Parasztházasok maradjanak most csöndben, igen elhiszem, hogy nálatok van félméter magas is, ti ne vegyetek robotporszívót :D vagy kettőt vegyetek :D
De tény, hogy rendet kell hozzá tartani.
nov. 8. 14:34
15/26 anonim válasza:
Aki szerint nem éri meg a mosogatógép, azok az emberek azt gondolják, hogy a mosogatógép ugyanazt csinálja, mint amit te összepacsálsz a mosogatótálca fölött. Holott dimenzióbeli különbség van a két mosogatás között. Én se láttam értelmét, de az új házunkba a párom mindenképpen akart, ezért is lett. És már belátom, hogy megérte.
nov. 8. 16:36
16/26 anonim válasza:
Nekm mind a kettő van és nem bántan meg, hogy vannak. Rengeteg időt megpsórol mind a kettő!
nov. 8. 17:41
17/26 Misery válasza:
Én erre mindig azt szoktam mondani, hogy akkor menjen le a patakhoz és mossa, meg csapkodja vízzel a ruháit, meg kommunikáljon postán, levélben... Ezeknek a használata nem azt jelenti, hogy valaki lusta... De ezeknek az embereknek ezt úgysem tudod elmagyarázni, mert velejéig rosszindulatúak. Nekem van mosogatógépem és a világ egyik legjobb találmánya... Így is rohanok állandóan, így legalább mosogatni nem kell. Végzek így is elég házimunkát. Nekem rúdporszívóm van, mert sok a szőnyeg és perzsa macskám van, így ez praktikusabb.
nov. 8. 17:47
18/26 anonim válasza:
Mi párommal naponta termelünk kb 1-2fazekat, lábast, 2-3tányért, meg két poharat, ja meg 4db evőeszközt, ráadásul mindketten el is mosogatunk magunk után, szóval számunkra pl teljesen felesleges lenne egy mosogatógép... csak állna üresen egész évben.
nov. 8. 17:57
19/26 Bogica0616 válasza:
Mosogatógépek van. Imádom. Naponta fél órát megspórolni. 2 gyerek mellett szükséges a számomra.
nov. 8. 20:59
20/26 anonim válasza:
A magas kuszob miert kizaro ok? Nalam is magasak a kuszobok, megis napi szinten hasznalom a robotporszivot. Berakom az egyik szobaba, elinditom, majd amikor befejezte, atviszem a masikba es ott is elinditom.
A mosogatogep heti 3x megy, 2-3 evig en is gondolkoztam rajta, hogy vegyek, ne vegyek. Egy dolgot sajnalok, hogy nem vettem meg azonnal. Aki fel, hogy nem tudja megtolteni, van belole keskeny verzio is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!