Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Van, aki megbánta a mosogatógé...

Van, aki megbánta a mosogatógép és/vagy robotporszívó vásárlását?

Figyelt kérdés

Eszembe jutott ez a kérdés, mert bárki tapasztalatot kér ezen termékekről, rögtön jönnek a válaszok, hogy minek az, hülyeség, nehogy már ennyit ne tudjon megcsinálni, stb.

Ezek az emberek azok, akiknek nincsen, tehát fogalmuk nincs róla, hogy milyen, ha van. Ezért gondoltam megfordítom a kérdést, így hasznosabbak a válaszok.

Nekem mindkettő van, és az egyik legjobb döntésem volt, mert nagyon sok időt megspórolok vele, amit a családdal tölthetek :)

nov. 8. 12:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
75%
Robot porszívónk nincs, elég magas küszöbök vannak nálunk, úgyhogy egyelőre valószínűleg nem is lesz, de porszívózni szeretek, úgyhogy annyira nem hiányzik. A mosogatógépet imádom. Szerintem olyan, mint régen a mosógép lehetett, hogy végülis nélküle is meg lehet lenni, de annyira meg tudja könnyíteni az életet.
nov. 8. 13:24
 12/26 anonim ***** válasza:
75%
Hálás egy masina a mosogatógép. Nagyon szeretem. Van robotporszívó is. Küszöbmentes a ház és szépen takarít. A baj vele az, hogy a felmosófejet nem tudja jobban felhúzni és bizony maszatos lesz a szőnyeg amikor felmegy a szőnyegre. Ettől függetlenül nagyon szeretem.
nov. 8. 13:40
 13/26 anonim ***** válasza:
75%

Mosogatógépnél csak a szarítógépemet szeretem jobban.

Anyósom is csak azt bánta meg a mosogatógéppel kapcsolatban, hogy rábeszélte magát, hogy kisebbet vegyen. Akkor még egyedül volt, azóta van párja és akkor is kicsi a gép, amikor mi ott vagyunk.

Robotporszívónk még nincs, anyósomnak vettünk most 70. szülinapra (azt kért).

Nálunk csak azért nem lesz, mert kicsi és kupis a lakás, jaték mindenhol, nem tudna rendesen végigmenni. De ha költözünk, szeretnék.

nov. 8. 13:55
 14/26 anonim ***** válasza:
46%

Jobb robotporszívók megbírkóznak akár 3cm magas küszöbbel is, aminél azért ritkán magasabb egy küszöb. Parasztházasok maradjanak most csöndben, igen elhiszem, hogy nálatok van félméter magas is, ti ne vegyetek robotporszívót :D vagy kettőt vegyetek :D

De tény, hogy rendet kell hozzá tartani.

nov. 8. 14:34
 15/26 anonim ***** válasza:
84%
Aki szerint nem éri meg a mosogatógép, azok az emberek azt gondolják, hogy a mosogatógép ugyanazt csinálja, mint amit te összepacsálsz a mosogatótálca fölött. Holott dimenzióbeli különbség van a két mosogatás között. Én se láttam értelmét, de az új házunkba a párom mindenképpen akart, ezért is lett. És már belátom, hogy megérte.
nov. 8. 16:36
 16/26 anonim ***** válasza:
69%
Nekm mind a kettő van és nem bántan meg, hogy vannak. Rengeteg időt megpsórol mind a kettő!
nov. 8. 17:41
 17/26 Misery válasza:
67%
Én erre mindig azt szoktam mondani, hogy akkor menjen le a patakhoz és mossa, meg csapkodja vízzel a ruháit, meg kommunikáljon postán, levélben... Ezeknek a használata nem azt jelenti, hogy valaki lusta... De ezeknek az embereknek ezt úgysem tudod elmagyarázni, mert velejéig rosszindulatúak. Nekem van mosogatógépem és a világ egyik legjobb találmánya... Így is rohanok állandóan, így legalább mosogatni nem kell. Végzek így is elég házimunkát. Nekem rúdporszívóm van, mert sok a szőnyeg és perzsa macskám van, így ez praktikusabb.
nov. 8. 17:47
 18/26 anonim ***** válasza:
29%
Mi párommal naponta termelünk kb 1-2fazekat, lábast, 2-3tányért, meg két poharat, ja meg 4db evőeszközt, ráadásul mindketten el is mosogatunk magunk után, szóval számunkra pl teljesen felesleges lenne egy mosogatógép... csak állna üresen egész évben.
nov. 8. 17:57
 19/26 Bogica0616 ***** válasza:
76%
Mosogatógépek van. Imádom. Naponta fél órát megspórolni. 2 gyerek mellett szükséges a számomra.
nov. 8. 20:59
 20/26 anonim ***** válasza:
77%

A magas kuszob miert kizaro ok? Nalam is magasak a kuszobok, megis napi szinten hasznalom a robotporszivot. Berakom az egyik szobaba, elinditom, majd amikor befejezte, atviszem a masikba es ott is elinditom.

A mosogatogep heti 3x megy, 2-3 evig en is gondolkoztam rajta, hogy vegyek, ne vegyek. Egy dolgot sajnalok, hogy nem vettem meg azonnal. Aki fel, hogy nem tudja megtolteni, van belole keskeny verzio is.

nov. 9. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!