Lehet, hogy a robotporszívó hagyott maga után egy fekete olajpöttyöt?
Figyelt kérdés
Vadiúj robotporszívónk van, ez az első amit használunk szóval nincs sok tapasztalatunk. Ma porszívózás után körbejártam, hogy mindenhol felporszívózott-e és láttam a járólapon egy fekete pöttyöt, elkentem az ujjammal és olajnak tűnt. Lehet, hogy a porszívóból jött ki valahogy? Meg kéne nézni valamelyik alkatrészét? Eddig 3-4 szer használtuk összesen.jan. 24. 16:35
1/5 anonim válasza:
olaj nem igazán van benne, inkább szilikonzsír - az meg nem fekete...
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor valószínűleg más lesz, azért ez megnyugtatóbb :D köszi
jan. 24. 17:02
3/5 anonim válasza:
azért agyfaszt kaptam volna, ha a 80m2 fehér kövön végighúzza felmosás közben - gondolj bele h nem csak egy mini folt lenne, ha a robotból jön
4/5 anonim válasza:
Az nem onnan jött. Az szétkente volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!