Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Robotporszívó tapasztalatok?...

Robotporszívó tapasztalatok? 50m² es lakásba megéri? Van egy macskám

Figyelt kérdés
Egy ismerős vett és mondta, hogy milyen szuper. Eljátszottam a gondolattal, mert van egy macskám is, aki miatt azért nyilván gyakrabban takarítok. De őszintén nem tudom megérné-e, igazából nem olyan óriási nagy fáradtság 2 naponta felsöpörni egy ekkora lakásban, pár perc alatt meg is van.

nov. 2. 17:44
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
Nagyon jó, nekünk van. Minden apró pihét összeszed, de olcsót nem szabad venni. (itt most ilyen 10-20-50 ezresre gondolok)
nov. 2. 18:21
 2/6 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem ekkora lakásban nem éri meg. Ráadásul nem tudom, a cica mit szólna hozzá. Lehet, hogy félne tőle, és emiatt nem tudnád használni.
nov. 2. 18:25
 3/6 anonim ***** válasza:
43%
Marhaság. Ez csak divat. Egy robotporszívó sosem fog a szegélylécen porszívózni. Nem beszélve a szűk, fal és bútor közötti helyekről, ahová egy hagyományos porszívócső befér. Az akku 2 év múlva kuka, gyenge szívóerő, kis porgyűjtő űrméret, én nem javaslom. Nem egy ismerősöm megvette a marha nagy cirkusz miatt és ott áll nekik eltéve...nem véletlenül...
nov. 2. 18:44
 4/6 anonim ***** válasza:
64%

Nekem egy régebbi Roborock S5 van, 3 naponta körbejár, olyan kevés a por a lakásban, hogy egy évben 2x kell a polcokról port törölni. A tavaszi és őszi nagy takarításkor szoktam elővenni a vezetékest.

A mosogatógép után a második legjobb háztartási gép.

nov. 3. 09:04
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon megéri venni és egyáltalán nem csak divat mert sok időt megspórol ha olyat veszel ami jó. Érdemes olyat venni aminek lézeres anvigációja van az pontosan tájékozódik és térképet készít aminél azt állítasz be neki amit jóformán akarsz. És a robot előnye, hogy tud akkor is dolgozni mikor nem vagy otthon. Nyilván a macska nem biztos, hogy elsőre szeretni fogja, de ez macskafüggő dolog. Lehet jól el lesz vele. A kérdés, hogy árban mennyit szánnál rá mert jó lézeres robotok olyan 60ezertől már vannak.
nov. 3. 17:52
 6/6 anonim ***** válasza:
40%

Én az akkumulátor miatt nem javaslom. Tényleg néhány év múlva kuka, és csak a környezetet szennyezi, egyelőre nem hatékony az újrahasznosításuk.

Én Rowenta Silence Force porszívót vettem macskás háztartásba. Nekem is 50 négyzetméteres a lakás, de olyan hosszú kábele van, hogy bedugom az előszobában és végiggurulok vele az egész lakáson. Kétnaponta negyedóra porszívózás és teljesen jó.

nov. 3. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!