Robzone robotporszívó (elsősorban Roomy 4.0) tapasztalat?
Figyelt kérdés
2021. febr. 27. 19:15
1/3 anonim válasza:
Arról nincsen tapasztalatom, de a Roomba-kat nagyon jó szívvel ajánlom!
Kisebb lakásba a random robot is jó, nagyobba csakis a térképezős.
A Roomba kevésbé tolja el a kisebb szőnyegeket, alaposan takarítja a szőnyegeket (2, egymással szemben forgó kefe), átmegy a 2 cm magas küszöbön, nem akad el vezetékben, okos, strapabíró.
Egy ideig tagja voltam a Minden, ami robotporszívó csoportnak, amit sajnos át lehetne keresztelni "Xiaomi csoport"-ra. Hát, néha olyan problémákról számoltak be, ami az én gagyi Roomba-mnál elő se tud fordulni.
2/3 anonim válasza:
Én is látom, hogy nagyon nyomja a reklámot a Robzone. Nem tudom milyenek, de a drágább modellek specifikációit nézve azok nem jó vételek. Ha jól néztem csak random navigáló típusok vannak feltérképezős nincs(bocs ha igen). Ha jól néztem az a Roomy olyan 100 ezer körül van. Annyiért már vannak lézeres navigációs típusok amik sokkal jobbak. Amúgy amit az első írt az korrekt. Inkább egy jó iRobot vagy Roborock vagy Ecovacs. Nekem Mi Robotom van és mindent tud amit kell. Amúgy vicces, hogy engem abba a csoportba be sem vettek mert nem magamról volt kint profilkép.
3/3 anonim válasza:
2-es vagyok. A Robzone új robotporszívója a Duoro Ultimate Profi már egész meggyőző specifikációkkal bír. Lézeres navigáció, vízpumpás adagolású feltörlés, mobil app, no-go zónák...stb. Na ez már egy egészen színvonalas terméknek tűnik tőlük. Igaz sajna az a 269000 forintos "akciós" ár viszont nagyon húzós. Ha mondjuk 150000 forintal olcsóbb lenne már egészen jó vétel lehetne. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!